Vedligeholdelse af havemøbler

Vedligeholdelse af havemøbler

For at sikre dig at dine havemøbler holder sig flotte og får den længste mulige holdbarhed, er det vigtigt at vedligeholde dem. Nogle kræver meget lidt vedligeholdelse, mens havemøbler produceret i naturlige materialer, kræver lidt mere.

 

 

Havemøbler i træ

Giv dine havemøbler oliebehandling løbende for at sikre dig, at de ikke tørrer ud og revner. Brug en olie der er velegnet til den type træ, du gerne vil behandle. Havemøbler i hårdttræ skal være helt tørre, inden du begynder på at give dem olie.

Teaktræ er allerede en meget olieholdig træsort og kræver derfor ingen oliebehandling. Hvis du vælger at oliebehandle dine teakmøbler alligevel, skal de behandles løbende.

Ved mug eller svampeangreb kan du vaske dine havemøbler grundigt med trærens. Brug f. eks. Guardian trærens. Følg brugsanvisninger angivet på produktet. Hvis møblerne stadig er snavsede efterfølgende, kan du gentage behandlingen. Hvis trærens ikke fjerner det, skal havemøblerne slibes med sandpapir.

Efter du har renset dine havemøbler, anbefaler vi, at du efterbehandler dem med olie, som passer til den træsort som dine havemøbler har. Du kan se alt træolie fra Guardian her.

 

 

Havemøbler i bambus

Bambusmøbler kan du have i mange år, så længe du vedligeholder dem korrekt. Bambus er et naturprodukt og skal derfor også behandles derefter. Det er vigtigt, at bambus får olie minum 2 gange om året.

Vi har her taget udgangspunkt i HOUE's vedligeholdelseguide til bambusmøbler, som kan ses her.

 1.        Slib overfladen af møblet ned med medium sandpapir. Ved at slibe overfladen inden påføring af olie, sliber du de små fibre væk, så du sikrer en jævn overfalde på møblet.
 2.        Når du har opnået det ønskede udtryk, bruger du noget finere sandpapir til at gøre overfalde glat og fin.
 3.        Fjern støvet med en tør klud eller kost.
 4.        Tilføj plejeproduktet til møblet ud fra anvisningerne på produktet. Vi kan anbefale HOUE's Woca olie. Sørg for ikke at tilføje mere end nødvendigt.
 5.        Fjern overskydende olie med en tør klud for at undgå pletter.

 

 

Havemøbler i aluminium, stål og jern

Havemøbler lavet af aluminium er praktiske, da de er nemme at vedligeholde. De er perfekte til terrassen eller altanen, da de nemt kan flyttes rundt på. Aluminiumhavemøbler samt havemøbler i rustfri eller galvaniseret stål skal bare vaskes og tørres med en klud, når de trænger.

Havemøbler i jern er modstandsdygtige og robuste overfor både regn og sol. Møblerne kan nemt rengøres med en svamp eller en haveslange, hvorefter de skal tørres med en tør klud.

For at passe godt på dine havemøbler skal de om vinteren opbevares et tørt sted.

 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Dæk det flotteste påskebord

Dæk det flotteste påskebord

Her finder du inspiration til hvordan du kan dække et smukt påskebord. Ved brug af flotte vaser og blomsterdekorationer, farvet stel og påskeæg både spiselig og dekorative kan påskebordet fuldendes.... Læs mere
Vedligeholdelse af havemøbler

Vedligeholdelse af havemøbler

For at sikre dig at dine havemøbler holder sig flotte og får den længste mulige holdbarhed, er det vigtigt at vedligeholde dem. Se her hvordan du vedligeholder forskellige typer af havemøbler.... Læs mere
Sådan indretter du din entré

Sådan indretter du din entré

Din entré er ofte det første indtryk, dine gæster får af dit hjem, og derfor bør du ikke glemme denne del af din boligindretning. Du bør derfor sørge for, at entréen virker indbydende og praktisk.... Læs mere
Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Få inspiration til at indrette dit hjemmekontor. Vi er kommet med vores forslag til valg af de rigtige skriveborde, kontorstole og opbevaringsløsninger som kan give dig struktur på hjemmekontoret.... Læs mere
Gaveidéer til valentinsdag

Gaveidéer til valentinsdag

Den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning giver vi dig her vores Valentins gaveidéer. Måske kan du finde den perfekte gave til en som du har kær?... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.