Nyhed: Skønne nye Pantop-farver

Nyhed: Skønne nye Pantop-farver

 

Verpan er gennem de sidste mange år blevet et særdeles anerkendt brand – både inden for belysnings- og møbeldesign. Samtidig er brandet et produkt af den danske designkultur, der har sat Danmark på verdenskortet i forhold til funktionelt, moderne og unikt design. Er du interesseret i Verpans historie samt interesseret i at se de skønne nye Pantop farver, så læs videre.

 

Historien om Verpan

Verpans historie begyndte i 2003, da den første produktion og salg af Verner Pantons belysning indledes. Efterfølgende er sortimentet blevet udvidet med flere skønne lampeserier, og i 2010 blev sortimentet også udvidet til at omfatte et møbel- og tæppeprogram.

Fælles for Verpans produkter er, at de hver især skiller sig ud ved at være nogle af de mest elegante og mindeværdige designs fra Verner Panton. Der er tale om produkter, der skaber liv, lyd, bevægelse, farver og lys i verdenen omkring os – alt sammen i tråd med Pantons designfilosofi.

I dag tilbyder Verpan et omhyggeligt udvalg af Verner Pantons mange tidløse designs, og sortimentet inkluderer ikoniske møbler og belysningsdesigns, som byder på ekstraordinære brugeroplevelser.

 

Hvem var Verner Panton?

Verner Panton (1926-1998) skabte gennem sin sprudlende originalitet og utrættelige dedikation et ry som én af de største danske designere nogensinde. Han er især kendt for sine ikoniske designs af lamper, møbler og tekstiler – og var også i sin tid en eftertragtet indretningsarkitekt. Selvom han i dag vil betragtes som én af pionererne i den danske designhistorie, blev han aldrig betragtet som ”mainstream”. Han omfavnede nye materialer og legede med en modig farvepalette. Det betød også han fik legende elegant fik tilføjet et stærkt grafisk udtryk til sine kreationer – uden at gå på kompromis med kvalitet eller håndværk.

 

Pantop lanceres i 2 nye farver

 

Pantop-kollektionen er designet af den danske designer Verner Panton tilbage i 1980. Den smukke og skulpturelle lampe, hvis design mest af alt minder om en klokke, giver lampen et yderst charmerende og organisk udtryk. Dens brede afrunding sørger for at lyset vil blive fordelt optimalt, og vil derfor være perfekt til de steder, hvor man har brug for et godt lys i hjemmet. Pantop lamperne er nogle af de få designs, som vil tilføje et direkte nedadgående lys og samtidig har en funktionel dimension til designet.

 

En farverig samling

De nye Pantop-farver, Dusty Blue og Matt Terracotta, er skabt i forhold til Verner Pantons forståelse for farver og deres evne til at påvirke humøret. Designet på de fine lamper er elegant og klassisk, hvilket virkelig kommer til udtryk gennem de mange fine farver, lampen findes i. Uanset hvilken farve man vælger, kan du være sikker på, at hver eneste farve omhyggeligt er udvalgt for at skabe en moderne farvepalette, som vil passe ind i ethvert hjem – uanset indretningsstil.  

De to nye farver supplerer hinanden, og de øvrige Pantop-farver, på fineste vis og giver plads til endeløse kombinationer. De to nye farver findes både i pendel, bordlampe og transportabel lampe.

 

Se alle de skønne Pantop lamper her.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Første og sidste søndag i måneden: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: 5 tips til at skabe et godt børneunivers

Inspiration: 5 tips til at skabe et godt børneunivers

Indretningen af børneværelset kan nogle gange være lidt af en mundfuld, når der skal klemmes mange forskellige elementer ind på få kvadratmeter. Selvom det ikke nødvendigvis er det største rum i hjemm... Læs mere
Nyt brand: Skab hyggelige stunder med Kooduu

Nyt brand: Skab hyggelige stunder med Kooduu

Har du et ønske om at skabe et rum, der emmer af hygge og hyggelige stunder med venner og familie – hvad enten det er inde- eller udendørs? Så er Kooduu måske brandet for dig. Kooduu skaber produkter,... Læs mere
Inspiration: 4 tips til indretning af dit loungeområde

Inspiration: 4 tips til indretning af dit loungeområde

Sommeren er langt om længe over os, og for mange have-, terrasse- og altanejere er det ensbetydende med, at inde- og udearealerne smelter sammen. Med de mange timer vi skal bruge udendørs hen over som... Læs mere
Nyhed: Skønne nye Pantop-farver

Nyhed: Skønne nye Pantop-farver

Verpan er gennem de sidste mange år blevet et særdeles anerkendt brand – både inden for belysnings- og møbeldesign. Samtidig er brandet et produkt af den danske designkultur, der har sat Danmark på ve... Læs mere
Bat & Beetle – Inspireret af naturen

Bat & Beetle – Inspireret af naturen

Står du og mangler nogle smukke stole til din indretning? Så kunne GUBIs Bat og Bettle spisebordsstole være en fantastisk mulighed. De elegante stole har et let og tidløst design, som vil give et mode... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.