Udforsk &Traditions nyeste påfund

Udforsk &Traditions nyeste påfund

 

Udforsk &Traditions nyeste samling af møbler, belysning og tilbehør, der er designet til at blande grænser og udforske konceptet med hybriditet. For & Tradition ser vi hybriditet som en blanding af grænserne af hjemmet, kontoret og hverdagen. I dag forstår vi disse rum på en ny måde, hvor helheden er større end summen af dens dele. Ved at forbinde disse rum er et nyt system opstået, og hvornår kontoret var på arbejde, var hjemmet til afslapning og hverdaglivet blev brugt til at jonglere med de to - hybridrummet smelter disse elementer sammen og fremmer en ny og forbedret balance mellem arbejde og privatliv.

  

 

”Skrivebordet refererer til modernistisk arkitektur med et let og strukturelt sprog,” siger Espen Voll, medstifter af Anderssen & Voll. ”Udgangspunktet var at lave et lille skrivebord, der kunne placeres fritstående, mod en væg eller grupperes sammen. Det er et flydende plan på en slank struktur med en synlig understøtning nedenunder - næsten som en lille bygning selv.”

 

 

Ved første øjekast ligner Lato en skulptur med sin slanke, ovale eller runde bordtop som balancerer ovenpå en oval base. Sensationel, grafisk og poetisk, er bordets rene former bevis på, at simpelt design er sofistikeret. Bordet er tidløst og kan nemt være det dragende element i indretningen.

 

Loungestolen er først produceret hos en traditionel møbelsnedker, og hylder dermed de håndlavede designs fra 1930’erne. Denne fremgangsmåde reflekterer den spirende dialog mellem møbelsnedkere og arkitekter, som lagde fundamentet for den gyldne tidsalder af Dansk Modernisme. Stolen er ikke blot smukt designet men også yderst komfortabel med sin bløde polstring, skulpturelle armlæn og vinge-formede ryglæn. Den charmerende stol vil passe skønt ind i stuen såvel som soveværelset, hvor den vil tilføje en yndefuld detalje til indretningen.

 

Den fine Tripod bordlampe reflekterer designernes, Hvidt og Mølgaard, rene minimalisme. Lampen er lavet af pulverlakeret stål med kobberdetaljer, og skaber en delikat balance mellem stærkt, simpelt design og bløde kurver. Brug eksempelvis lampen på kontorbordet, i vindueskarmen eller på sofabordet, hvor den vil tilføje en smuk og skulpturel detalje til indretningen.

 

Drip er et yderst robust og alsidigt bordsystem, som nemt kan tilpasses indretning og anvendelse. Bordets minimalistiske design reflekterer Hee Wellings designfilosofi. Det samme gør navnet på bordet, Drip, som er inspireret af bordbenene, der ligner at dryppe ligesom en tåredråbe. Bordet er bæredygtigt, idet det er lavet af så få materialer som muligt for at sikre minimal påvirkning på miljøet. Samtidigt er bordet lavet af 80% genanvendt aluminium, og er nemt både at samle og skille ad, så det nemt kan repareres med nye dele, hvis der bliver behov for det. På denne måde forbliver bordet relevant i mange år frem.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Første & sidste søndag i måneden Kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Dit hjem - August 2021

Dit hjem - August 2021

Dit hjem - August 2021

... Læs mere

Årets store farvetrend 2021

Vi kan se at de store tendenser i år er et væld farver i de skandinaviske hjem. I mange år har tendens været de grålige og afdæmpet nuancer, men de seneste år har farver virkelig fået et comeback. I d... Læs mere
Bo bedre bæredygtigt

Bo bedre bæredygtigt

Flere og flere møbelbrands er begyndt at tænke bæredygtighed ind i deres koncepter – også uden at gå på kompromis med design og anvendelighed! Vi må alle gøre en indsats for at passe på vores jord, og... Læs mere
Sommerens must-haves 🌞

Sommerens must-haves 🌞

Sommeren er godt i gang, og du er måske allerede gået på sommerferie. Her er 4 must-haves til din sommerferie uanset om du holder den her i Danmark eller i udlandet.... Læs mere
Inspiration: indretning af altaner

Inspiration: indretning af altaner

Når solen skinner, er altanen det bedste sted at være. De få kvadratmeter bliver flittigt brugt om sommeren til at sole, spise og bare slappe af under solens varme stråler. Uanset hver du bruger din a... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.