Thau & Kallio

 

Jakob Thau og Sami Kallio er fascinerede af materialer og metoder. De deler en dyb interesse for træ og håndværk med fast fokus på de komponenter der udgør ethvert design. Sammen revitaliserer de den nordiske fortælling ved at anvende klassiske teknikker i nye udtryk. Sami Kallio kommer fra Finland og voksede op i Sverige, hvor han har en kandidatgrad inden for design på Göteborgs skole for design og håndværk. Med en uddannelse som møbelsnedker og interesse for træ, omarbejder han klassiske koncepter fra fortiden til en mere moderne kontekst. Jacob Thau er født i Sverige og er opvokset i Danmark. Thau er også uddannet som møbelsnedker og har en kandidatgrad fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Thau koncentrerer sig om det tidløse og udforsker konstant nye materialer i sin søgen efter at skabe let udførligt design, som alle kan forholde sig til, leve med og elske. Et af resultaterne af deres designsamarbejde er Betty, en ny stol med en gammel sjæl. Stolen er opkaldt efter Københavns Betty Nansen Teater, som oprindeligt blev bygget i 1857.

Designet af Thau & Kallio

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.