Stellar Works: Et brand med fokus på kulturel sammensmeltning

Stellar Works: Et brand med fokus på kulturel sammensmeltning

 

Er du interesseret i kultur og vil gerne bringe forskellige kulturer sammen – så er Stellar Works måske noget for dig. Deres inspiration kommer fra en længerevarende historie af kraftmandskab og industri fra traditionel kultur, som er blevet bragt ind i nutiden.

 

Stellar Works blev etableret i 2004, og har sine baser i henholdsvis Shanghai og London. Det multikulturelle team bestræber sig på at bygge bro imellem østlige og vestlige designs, samt nyt og gammelt. Derfor kan man også sige, at man med Stellar Works får design med historie.

 

Inspiration

Inspirationen til brandets designs kan bedst beskrives som kulturel sammensmeltning – altså forskellige kulturer, der bringes sammen.

Målet med Stellar Works produkter er at tage former, styles og motiver, der karakteriserer japansk design gennem tiden. Dernæst filtreres de gennem en linse af europæiske designtraditioner, som skaber et helt nyt og tidløst produkt.

 

Designs

Med sit speciale i at blande forskellige designæraer samt -kulturer, har det blandt andet medfødt designs som Dowry, Rén og Carlo Ran Library. Her ses designs med historie og detaljer fra både Japan, Kina og Skandinavien. Derfor kan man sige, at du får det bedste fra begge verdener.

 

 

Bæredygtighed

Med de smukke designs fra Stellar Works får du et design, hvor der er fokus på bæredygtighed. De mener nemlig, at bæredygtighed er fundamentet til et godt design, og det at vælge materialer med omhu, er et nøglekapitel i et produkts historie.

Hos Stellar Works garanterer de integritet og engagement i forhold til bæredygtighed. Derfor stiler de også efter, at deres designs stadig er aktuelle om 100 år. Stellar Works mener ligeledes, at et godt design er tidløst. Med Stellar Design får du produkter, du kan have gennem hele livet, og videregive til næste generation.

 

 

Se det skønne udvalg fra Stellar Works her

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Nyheder: Byd naturen indenfor med Bloomingville

Nyheder: Byd naturen indenfor med Bloomingville

Den nordiske indretning er elegant, afdæmpet og er særlig præget af neutrale nuancer og rene linjer. Denne form for indretning er blevet ramt af en kæmpe trend, som særligt er præget af at skabe kontr... Læs mere
Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Den ikoniske Gesture Lounge stol fra Warm Nordic har vundet i kategorien ”Møbler” ved dette års Design Favoritter 2022. To af Danmarks førende og succesfulde interiørmagasiner, BO BEDRE og Boligmagasi... Læs mere
Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Den danske sommer står for døren og det er tid til at skabe sommerens spot. Skal du fange en solstråle i haven eller i sommerhuset, så er din personlige oase et must-have. Skal din oase være samlingsp... Læs mere
Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Med skiftet til sommertid kan vi endelig se frem til længere dage med både lyse nætter såvel som mere mildt og lunt vejr, og det kalder på hyggelige stunder med venner, familie og naboer udendørs i ha... Læs mere
Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Giv en Hoptimist i gave til en, som du har kær, og mærk glæden ved give. HOPTIMIST er et brand, som er blevet en del af den danske designhistorie med deres karakteristiske og finurlige figurer. Disse ... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.