Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Norr11 er kendt for at skabe design med en stærk personlighed, hvilket tydeligt ses i disse nyheder. Her har vi at gøre med både et skandinavisk og tidløst design. Med et legende og anderledes udtryk, viser Norr11, at deres univers bærer stærkt præg af skandinavisk modernisme i fin kombination med Asiens æstetik.

 

Hippo Lounge

En loungestol med et legende og karakteristisk ydre. Stolen er i sig selv et statement, der vil pryde din indretning, trække opmærksomhed og næsten blive set som værende et kunstværk. Loungestolen forener et smukt sammenspil mellem bløde former og skarpe kanter. Derudover er udformningen af stolen inspireret af flodhestens organiske former, derved også navnet på stolen.

Placer stolen i stuen sammen med en sofagruppe, eller brug stolen i soveværelset, på kontoret eller hvor du har brug for en komfortabel siddeplads.

 

 

Studio Sofa

Æstetisk smuk sofa der tager dig tilbage til 70’erne grundet dens organiske former, og måden den er polstret på. Sammensæt sofaens moduler på et utal af måder eller lad det ønskede modul stå alene. Design din egen sofa, eller vælg et af de i forvejen sammensatte forslag. Vend modulerne som du ønsker, da de har 360⁰ finish. Skab enkle løsninger, eller sæt fantasien fri og skab en anderledes og legende sofa.

Da sofaen er en modulsofa, kan du sammensætte den, så den passer ind lige præcis, hvor du ønsker det. Sammensæt mange moduler og skab den perfekte sofa til stuen, hvor der er plads til alle. Brug en af de mindre kombinationer på et kontor eller sammensæt modulerne til en lang sofa og benyt den i et venteområde.

 

 

Man Serien

Det klassiske design er inspireret af dansk design fra 1950-1960’erne, hvilket ses i de simple og skarpe linjer. Det rene udtryk og det minimalistiske ydre er et vigtigt karaktertræk for denne tid og ses tydeligt i Man serien. Med Man serien får du både møbler, der er dekorative og skulpturelle men også funktionelle.

Fra serien har vi Man Ottoman, Man Two Seater og Man Three Seater.

Brug sofaerne sammen eller hver for sig, sæt ottomanen sammen med sofaen og skab det helt store setup. Sofaerne kan både benyttes i hjemmet, på kontoret eller i andre offentlige rum, hvor siddekomforten er vigtig.

 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Pynt op til jul med pynt fra Karen Blixen

Pynt op til jul med pynt fra Karen Blixen

Er du til klassisk og elegant julepynt til hjemmet og skal dine juleophæng fortælle en historie? Så er Nyhederne fra Karen Blixens jul af Rosendahl lige noget for dig.... Læs mere
Skab praktisk og personlig opbevaringsplads på badeværelset med Montana

Skab praktisk og personlig opbevaringsplads på badeværelset med Montana

Badeværelset er det rum i hjemmet, hvor vi både starter og slutter dagen, hvorfor det kan være vigtigt at overveje om rummet indbyder til ro og velvære, så du kan få en god start såvel som afslutning ... Læs mere
Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Norr11 er kendt for at skabe designs med personlighed, hvilket tydeligt ses i disse nyheder. Her har vi både at gøre med skandinavisk og tidløs design, samt legende og anderledes design, hvilket er ty... Læs mere
Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Tæpper kommer i mange former, størrelser, farver og designs. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er det rigtige tæppe for ens hjem, og med alle de muligheder der er at vælge i mellem, bliver p... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.