Skab den helt rigtige julestemning

Skab den helt rigtige julestemning

December måned er et lys i de ellers mørke måneder, næsten bogstaveligt talt. Vi er i hvert fald vilde med at lyse de mørke tider op og sprede ekstra julestemning. Når det kommer til julebelysning, har Sirius noget til alle. Her får du nogle af vores favoritter, som kan få julestemningen ind i husets forskellige rum.

 

 Pynt haven op til jul

Med udendørs julebelysning er du med til at sprede den hyggelige julestemning, til alle der kommer forbi dit hjem. Sirius har alt fra klassiske lyskæder og enkle Noah træer med lys, til det flotte, fyldige Anton juletræ. Vi er vilde med hvordan sammensætningen af juletræet, kransen og ranken fra Anton serien byder varmt velkommen ved hoveddøren.

 

Julelys uden bekymringer

I stuen er der mange måder at skabe julestemning. De naturtro Anni juletræer fra Sirius er lavet i kunstgran, og kan derfor stå indenfor hele december uden at du skal støvsuge gulvet for nåle hele tiden. På juletræet er der LED lys i forvejen, men de smukke Sille juletræslys vil skabe en hyggelig stemning. Lysene er et godt og sikkert alternativ til levende lys på juletræet, da de er batteridrevne, men stadig ser meget livagtige og ægte ud.

 

Nemme dekorationer

Blandt Sirius’ julenyheder finder du både dekorationer, som kan pynte på spisebordet i hverdagen og ved julens festligheder. Det flotte Sara kalenderlys er et smart batteridrevet kalenderlys, så du slipper for brandfaren ved de levende kalenderlys. Det pynter smukt i en juledekoration på spisebordet, i stuen eller i køkkenet, hvor du kan nyde det hver dag i december og lade det sprede julestemning, selv på de lange vinterdage. Hvor Sara kalenderlyset er en perfekt hverdagsdekoration, vil forskellige størrelser af julekugler og juletræer fra Sirius’ Sweet Christmas serie pynte på julebordet til julens festligheder.

 

banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Pynt op til jul med pynt fra Karen Blixen

Pynt op til jul med pynt fra Karen Blixen

Er du til klassisk og elegant julepynt til hjemmet og skal dine juleophæng fortælle en historie? Så er Nyhederne fra Karen Blixens jul af Rosendahl lige noget for dig.... Læs mere
Skab praktisk og personlig opbevaringsplads på badeværelset med Montana

Skab praktisk og personlig opbevaringsplads på badeværelset med Montana

Badeværelset er det rum i hjemmet, hvor vi både starter og slutter dagen, hvorfor det kan være vigtigt at overveje om rummet indbyder til ro og velvære, så du kan få en god start såvel som afslutning ... Læs mere
Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Norr11 er kendt for at skabe designs med personlighed, hvilket tydeligt ses i disse nyheder. Her har vi både at gøre med skandinavisk og tidløs design, samt legende og anderledes design, hvilket er ty... Læs mere
Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Tæpper kommer i mange former, størrelser, farver og designs. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er det rigtige tæppe for ens hjem, og med alle de muligheder der er at vælge i mellem, bliver p... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.