Sara Moutouh

Sara Moutouh

Sara Moutouh er i 1974 født i Frankrig, men er opvokset i Danmark og er barnebarn af den ikoniske møbeldesigner Børge Mogensen. Sara Moutouh blev i 2007 uddannet beklædningsdesigner fra det Kongelig Danske Kunstakademi Designskole.

I forbindelse med Børge Mogensens relancering af ikoniske børnemøbler fra 1946, faldt det Sara Moutouh helt naturligt at supplere serien med designet P12 gyngehesten, som er det første samarbejde med FDB. Gyngehesten er inspireret af skakbrættets ridder og med den flotte P12 gyngehest føre Sara Moutouh sin bedstefars ånd og tradition videre. Enkelthed og kvalitet er nøgleordene for Børge Mogensens design og Sara Moutouh er særligt inspireret af det som hendes bedstefar har skabt.    

Designet af Sara Moutouh

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.