Sådan indretter du med tæpper

Sådan indretter du med tæpper

Tæpper er med til at gøre dit hjem mere indbydende og er med til at skabe en hyggelig stemning. Herudover er tæpper perfekte til at skabe sammenhæng mellem møbler.

Brug tæpper til at inddele rummene for at skabe mindre rum og områder. Det kan f.eks. være rart at adskille sofaområdet fra spisebordet.

 

 

Hvor skal mit tæppe placeres?

Lige dér, hvor du ønsker! Tæpper kan bruges i næsten alle rum. Ved siden af sengen, i entréen, i stuen, ved spisebordet eller på badeværelset. I de fleste rum, er det bedst at placere tæppet således at det ligger i midten af området eller ud fra, hvor de fleste møbler er.

 

 

Hvordan skal tæppet se ud?

Det kommer helt an på din boligindretning og hvad du godt kan lide. Hvis du har mange neutrale toner, kan du vælge et statement tæppe med nogle prydende farver eller et flot mønster for at give rummet mere liv. Hvis du allerede har mange farver i dine genstande eller møbler, som trækker opmærksomheden, ville det være godt med et mere neutralt tæppe.

 

 

Hvor stort skal tæppet være?

Tag udgangspunkt i de møbler du har stående, når du skal vælge tæppets størrelse.

Under spisebordet skal tæppet være stort nok til at rumme alle stolene - også når stolene trækkes ud.

Ved sofaen skal tæppet som minimum gå ind under de forreste ben på sofaen samt de øvrige møbler, hvilket gør, at der bliver skabt en sammenhæng mellem møblerne. Hvis ikke, ser tæppet for lille ud og møblerne kan virke malplaceret.  

 

 

Jeg håber, du blev klogere på, hvordan dit tæppe skal se ud.

Vi har et kæmpe udvalg af rigtig fine tæpper og du kan se dem alle lige her 

Skriv en kommentar
Kommentarer
26-01-2021 00:32
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Buy Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/">Buy Amoxicillin Online</a> vvz.sfaz.jacobsenmobler.dk.geb.tg http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
26-01-2021 00:49
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Buy Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> poh.vwny.jacobsenmobler.dk.scl.xm http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Sådan indretter du med tæpper

Sådan indretter du med tæpper

Tæpper er med til at gøre dit hjem mere indbydende og er med til at skabe en hyggelig stemning. Herudover er tæpper perfekte til at skabe sammenhæng mellem møbler.

Brug tæpper til at inddele rummene ...

Læs mere
Julegaveidéer på 3 forskellige budgetter

Julegaveidéer på 3 forskellige budgetter

December er endelig over os og selvom det er den hyggeligeste måned på året, kan det også være den mest stressende, når der skal laves julegaveindkøb. Derfor har vi samlet en masse julegaveidéer i 3 p...

Læs mere
Sådan bruger du din Kubus-stage eller -bowl til advent

Sådan bruger du din Kubus-stage eller -bowl til advent

Lav nemt adventskransen til jul med din Kubus stage eller bowl. Pynt den blot med noget gran eller kogler og så er du allerede godt på vej til en flot og simpel adventsstage.  

Her får du 4 forskelli...

Læs mere
Ny "Babies" serie fra Kay Bojesen

Ny "Babies" serie fra Kay Bojesen

Kay Bojesen har dedikeret flere af sine designs til de mindste. Derfor lancerer Kay Bojesen nu serien "Babies", med fine produkter til de alleryngste. På billedet ses de fine alfabet klodser, som give... Læs mere

Indretning af lille soveværelse

Indretning af lille soveværelse

Det er ikke os alle det har et kæmpe soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Det kan være svært at få et hyggeligt soveværelse, som også er praktisk med nok plads til opbevaring.... Læs mere

Instagram

                  Jacobsen Møbler Aabenraa

                  banner

                  Besøg vores store butik i Aabenraa

                  I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

                  Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.