Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Tæpper kommer i mange former, størrelser, farver og designs. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er det rigtige tæppe for ens hjem, og med alle de muligheder der er at vælge i mellem, bliver processen bestemt ikke lettere. Mangler du et par gode tips til, hvordan du skal indrette dit hjem med tæpper, så læs med videre her.

Løse tæpper er fantastiske at anvende i indretningen. De kan markere forskellige områder i hjemmet, skabe en hyggelig stemning og er yderst stilfulde. Når du skal indrette dit hjem med løse tæpper, er det en god idé først at stille sig selv et par spørgsmål:

 1. Hvad er rummets funktion?
 2. Hvor stort er rummet?
 3. Hvordan er dine møbler placeret?

Når du har svar på de tre spørgsmål, kan du fortsætte tæppejagten.

 

Stuen

I stuen kan man bruge et tæppe til at definere sofagruppen, her er det vigtigt at tage højde for sofaens størrelse. Det optimale tæppe er 40-60 cm bredere end sofaen – på begge sider. Har du en mindre stue, kan du godt nøjes med at lægge tæppet lige foran sofaen.

 

Spisestuen

Ønsker du at bruge et løst tæppe til at markere spiseområdet, er det en god idé at vælge et tæppe ud fra spisebordets størrelse, så både bord og stole kan stå på tæppet. På den måde indrammer du spisepladsen på en smuk og elegant måde.

 

Soveværelset

I soveværelset kan du, alt efter størrelsen af soveværelset vælge at placere tæppet sådan at det ligger under både seng og natborde. Er dit soveværelse lidt mindre, kan du sagtens bare lægge tæppet under sengen, men lade natbordene så på gulvet. Har du et småt soveværelse kan det være oplagt at bruge løbere på siderne af sengen.

 

Miljø- og allergivenlige tæpper

Ønsker du tæpper som er lette at vedligeholde, og ser superelegante ud? Papirgarn tæpperne fra Woodnote leveres med en smudsafvisende behandling, og papirgarn har fantastiske egenskaber; det samler hverken på snavs eller støv, det hvide papir er fremstillet uden brug af klor, og den stramme vævning samt materialevalget gør, at tæpperne ikke let antændes. Så hvis du er til bæredygtigt, miljørigtig og allergivenlig indretning, er tæpperne fra Woodnotes et oplagt valg. Se alle tæpperne her.

 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Pynt op til jul med pynt fra Karen Blixen

Pynt op til jul med pynt fra Karen Blixen

Er du til klassisk og elegant julepynt til hjemmet og skal dine juleophæng fortælle en historie? Så er Nyhederne fra Karen Blixens jul af Rosendahl lige noget for dig.... Læs mere
Skab praktisk og personlig opbevaringsplads på badeværelset med Montana

Skab praktisk og personlig opbevaringsplads på badeværelset med Montana

Badeværelset er det rum i hjemmet, hvor vi både starter og slutter dagen, hvorfor det kan være vigtigt at overveje om rummet indbyder til ro og velvære, så du kan få en god start såvel som afslutning ... Læs mere
Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Norr11 er kendt for at skabe designs med personlighed, hvilket tydeligt ses i disse nyheder. Her har vi både at gøre med skandinavisk og tidløs design, samt legende og anderledes design, hvilket er ty... Læs mere
Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Tæpper kommer i mange former, størrelser, farver og designs. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er det rigtige tæppe for ens hjem, og med alle de muligheder der er at vælge i mellem, bliver p... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.