Guiden til et romantisk soveværelse

Guiden til et romantisk soveværelse

Efter mange dejlige og lyse sommeraftener går vi nu de koldere og mørkere aftener og nætter i møde. Derfor ønsker mange en behagelig og varm følelse i deres soveværelse, som er det helt ideelle rum i hjemmet at indrette på en romantisk måde. I soveværelset kan du nemlig nemt både opnå en romantisk atmosfære, stemning og stil.

Det kan være lidt svært helt at finde ud af, hvor du lige skal starte henne, men med nogle få kneb kan du opnå en stor effekt og fin romantisk stil.

Romantisk soveværelse

Find den perfekte seng

Sengen er som regel det største møbel i soveværelset, hvorfor den har stor betydning for udtrykket i soveværelset. Det romantiske look kan opnås på flere måder. Du kan f.eks. vælge en seng med et eksklusivt look og fine detaljer, men du kan også optimere din nuværende seng med en masse dejlige puder og et flot sengetæppe. Du kan også benytte en sengegavl og på den måde ændre udtrykket i rummet.

Sika sengegavl

Pynt med puder

Pyntepuder er eminente til at skabe en hyggelig stemning og samtidig få sengen til at se pæn og indbydende ud. Et sengetæppe og noget blødt og behageligt sengetøj i afdæmpede farver hjælper også med at få det romantiske look ind i soveværelset. Puder i hør, velour, plyssede puder eller puder med blonder, flæser og frynser – mulighederne er mange, og du skal vælge dem, der giver det look, du ønsker i dit soveværelse.

Pyntepuder

Natbordets mange muligheder

Undervurder ikke natbordets betydning for udtrykket i dit soveværelse. Det giver dig nemlig en god mulighed for at sætte endnu mere romantisk præg på rummet. Et væghængt natbord skaber et let og luftigt udtryk, der passer godt til lyse soveværelser. En anden mulighed, der er mere rustik og naturlig, er at vælge et natbord i træ. En træstub kan f.eks. bringe varme og charme til soveværelset og samtidig give en god kontrast til de lyse farver. Du kan også bruge en stol, et rullebord eller et sidebord. Så der er mange muligheder og det giver dig større mulighed for at ramme lige netop din romantiske stil.

Sengeborde

Belysningens effekt

Behageligt lys fra lamper, stearinlys og vinduer har en stor betydning i indretningen af dit romantiske soveværelse. Lamper med et lunt og varmt skær er virkelig gode til at bringe det romantiske ind i rummet. Desuden er de super hyggelige og kan skrue lidt op for romantikken. Det samme kan stearinlys - så supplér endelig med masser af dem, gerne i fine farver eller store bloklys i smukke lanterner.

Belysning

Husk gardinerne

Gardiner tillader dig at skabe et hyggeligt og intimt rum. Stofgardiner kan især bidrage til den romantiske stemning og give et varmt udtryk. Overvej om det skal være lyse og lette gardiner, der lader lyset strømme ind i rummet eller om du hellere vil have de tunge eksklusive gardiner, der holder lyset ude. Det vigtigste er, at du vælger et gardin i nogle farver, som du kan lide.

Gardiner

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Indretning af lille soveværelse

Indretning af lille soveværelse

Det er ikke os alle det har et kæmpe soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Det kan være svært at få et hyggeligt soveværelse, som også er praktisk med nok plads til opbevaring.... Læs mere
Guiden til et romantisk soveværelse

Guiden til et romantisk soveværelse

Efter mange dejlige og lyse sommeraftener går vi nu de koldere og mørkere aftener og nætter i møde. Derfor ønsker mange en behagelig og varm følelse i deres soveværelse, som er det helt ideelle rum i ...

Læs mere
Indretning på få kvadratmeter

Indretning på få kvadratmeter

Med få kvadratmeter kan indretningen ofte kræve en lidt mere kreativ og alternativ tilgang. Heldigvis er der mange tips og tricks, der kan hjælpe med at finde det, der virker for dig og din lejlighed....

Læs mere
Indretning af børneværelset

Indretning af børneværelset

Når du går i gang med indretningen af børneværelset, er det vigtigste at tænke over funktionerne i værelset. Har du et lille barn, kan det måske være nødvendigt med en pusleplads og en god stol (til f... Læs mere
4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

Planter er bare super flotte at bruge i indretningen, men med planterne følger et stort ansvar. Derfor har vi fundet nogle planter, som er lette at passe og kan blive et super flot element i din indre...

Læs mere

Instagram

                  Jacobsen Møbler Aabenraa

                  banner

                  Besøg vores store butik i Aabenraa

                  I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

                  Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.