Opbevaring på børneværelset

Opbevaring på børneværelset

Børneværelset er som regel et sted, som skal indeholde mange funktioner og mange ting på knap så meget plads. Derfor er gode opbevaringsløsninger meget vigtige for at skabe et roligt værelse med plads til både leg, fordybelse, lektielæsning og søvn.

For at sikre dig at børneværelset holdes ryddeligt og pænt, kan du med fordel placere opbevaring i børnehøjde. På den måde kan legetøjet nemt pakkes ud og ryddes op af barnet igen bagefter. For at gøre det endnu nemmere kan du på kassen indikere ved hjælp af et billede, hvad der skal være i kassen.

Finurlig opbevaring med sjove kurve

God opbevaring behøver ikke kun at bestå af skabe og kommoder. Det kan også være fine kurve f.eks. i sjove former som disse fra Ferm Living og OYOY Mini. Dit barn vil helt sikkert elske at have sin egen pære, æble eller svamp, hvor han eller hun selv kan gemme alle yndlingslegesagerne.

OYOY svamp kurv

 

Det praktiske legetæppe

En anden måde at genne det bedste legetøj eller det, der netop er i brug lige nu, er de fine legetæpper, som kan tages med på tur eller pakkes sammen efter brug. Tæpperne giver et godt underlag for børnene at lege på. Samtidig kan børnenes leg nemt og hurtigt pakkes sammen og opbevares på en krog på væggen eller tages med videre til en legeaftale.

 

Den skjulte opbevaring i sengen

Sengen på børneværelset er et genialt sted at pladsoptimere og få noget mere opbevaring i spil. Der findes masser af sengeløsninger som giver mere plads og mulighed for opbevaring. Det kunne f.eks. være en højseng, hvor der er plads til kommoder, skrivebord, hule osv. under sengen. I disse senge fra Flexa er sengene optimeret med masser af opbevaringsplads i trappen op til sengen.

 

Opbevaringsløsninger som kan følge barnet længe

Måske tænker du i langtidsholdbare opbevaringsløsninger til dit barn? I så fald skal du måske overveje nogle mere generelle løsninger fremfor legetæpper og sjove kurve. Det kunne f.eks. være kurve i en mere neutral stil eller fine opbevaringskasser i god kvalitet, som kan bruges i mange år med mange forskellige formål.

 

Fine opbevaringskasser og -kurve

Her er et par eksempler på andre gode og populære opbevaringsløsninger til børneværelset:

Se alt opbevaring samt kurve her.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Dæk det flotteste påskebord

Påsken er en højtid hvor vi samles med familien, nyder lidt fridage, forårstegn og den lækre påskemad. Så hvorfor ikke kræse lidt ekstra om dine gæster og dæk et smukt påskebord til dem. Få inspiratio...

Læs mere
Vedligeholdelse af havemøbler

Vedligeholdelse af havemøbler

For at sikre dig at dine havemøbler holder sig flotte og får den længste mulige holdbarhed, er det vigtigt at vedligeholde dem. Se her hvordan du vedligeholder forskellige typer af havemøbler.... Læs mere
Sådan indretter du din entré

Sådan indretter du din entré

Din entré er ofte det første indtryk, dine gæster får af dit hjem, og derfor bør du ikke glemme denne del af din boligindretning. Du bør derfor sørge for, at entréen virker indbydende og praktisk.... Læs mere
Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Få inspiration til at indrette dit hjemmekontor. Vi er kommet med vores forslag til valg af de rigtige skriveborde, kontorstole og opbevaringsløsninger som kan give dig struktur på hjemmekontoret.... Læs mere
Gaveidéer til valentinsdag

Gaveidéer til valentinsdag

Den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning giver vi dig her vores Valentins gaveidéer. Måske kan du finde den perfekte gave til en som du har kær?... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.