Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Den danske sommer står for døren og det er tid til at skabe sommerens spot. Skal du fange en solstråle i haven eller i sommerhuset, så er din personlige oase et must-have. Skal din oase være samlingspunktet for venner og familie med god siddeplads og plads til læskende sommerdrikke, eller er oasen dit frirum fra hverdagens stress og jag, hvor alenetiden skal tilbringes?

Indret din udendørs oase med nyheder fra Bloomingville, som både byder på sydlandsk stemning og skandinaviske look, hvor du kan mixe og matche modulerne, så du ikke skal gå på kompromis med dine behov.

 

Korfu Lounge Sofa  

Tilbring de solrige sommerdage og sommeraftener med venner og familie i de indbydende Korfu moduler. Med Korfu modulerne har du fire forskellige moduler og en lounge stol, som kan mixes og matches så det passer til behov og rum. De smarte velcrobånd gør det nemt at samle modulerne, så det fremstår som ét møbel. Samtidig er du sikret at hynderne bliver siddende under brug, så du ikke skal gå på kompromis med komforten.

Hynderne er i klassiske lyse tern, som giver loungeområdet et mere skandinavisk udtryk, som står godt til det eksotiske bambus. Med Korfu skaber du en unik oase med den skønne sydlandske følelse, hvor du kan skabe sommerens minder med de mennesker, du holder allermest af.

 

Alenetid med Korfu

 

Sæt farten ned i den eksotiske og elegante liggestol fra Korfu. Her kan du få et afbræk fra hverdagens stress og jag. Liggestolen byder på alenetid med en god bog eller podcast, mens du solbader, nyder varmen og slapper af.

Til de varme sommerdage skal der være plads til ekstra forkælelse. Camille havebruseren fra Bloomingville er perfekt til de varme sommerdage i haven, hvor man har brug for nedkøling eller ønsker at udnytte sommervejret til sit fulde og tage sit bad udenfor. Den nemme tilslutning gør det muligt for alle at være ejer af den fantastiske havebruser, som blot skal tilsluttes til din haveslange.

 

Mundo-serien

 

Den velkendte Mundo-serie er moderne og praktisk, da den både kan anvendes inde såvel som ude. Mundo loungestolen og sofaen kan både fås i sort, brun og grøn. Bloomingville har netop lanceret tre smukke nye betræk til dit Mundo loungesæt. De nye betræk giver dig mulighed for at skabe nye kontraster, samtidig med at du forlænger levetiden af dit loungesæt. 

Indret din have eller terrasse med de stribede pudebetræk for at give liv og kontrast til naturens farver. Med så smukke møbler er det ærgerligt bare at pakke dem væk. Så når sommeren er ovre, kan du med fordel trække møblerne indenfor og benytte dig af de ensfarvede betræk. 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Den ikoniske Gesture Lounge stol fra Warm Nordic har vundet i kategorien ”Møbler” ved dette års Design Favoritter 2022. To af Danmarks førende og succesfulde interiørmagasiner, BO BEDRE og Boligmagasi... Læs mere
Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Den danske sommer står for døren og det er tid til at skabe sommerens spot. Skal du fange en solstråle i haven eller i sommerhuset, så er din personlige oase et must-have. Skal din oase være samlingsp... Læs mere
Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Med skiftet til sommertid kan vi endelig se frem til længere dage med både lyse nætter såvel som mere mildt og lunt vejr, og det kalder på hyggelige stunder med venner, familie og naboer udendørs i ha... Læs mere
Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Giv en Hoptimist i gave til en, som du har kær, og mærk glæden ved give. HOPTIMIST er et brand, som er blevet en del af den danske designhistorie med deres karakteristiske og finurlige figurer. Disse ... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.