Nyhed: Jacobsen Møbler byder velkommen til Skagerak

Nyhed: Jacobsen Møbler byder velkommen til Skagerak

Vi glæder os over at kunne byde velkommen til Skagerak by Fritz Hansen. Her får man virkelig et brand, der fokuserer på at designe og producere både møbler og interiør af høj kvalitet, der kan holde i generationer. I samarbejde med den velkendte møbelproducent Fritz Hansen vil de sørge for at tænke langsigtet samt udvide deres designmuligheder med godt håndværk og smukt design.

 

Historien om Skagerak

Navnet Skagerak er en reference til sundet ”Skagerrak”, der forbinder Danmark med sine nordiske naboer. Skagerak er et internationalt anerkendt brand, der skaber funktionelle og langtidsholdbare designs, som man kan have glæde af i mange år – og måske endda i generationer.

I mere end 40 år har brandet designet og produceret produkter med et moderne nordisk udtryk, og samtidig sat ære i at opbygge langvarige og ærlige relationer med designere og leverandører, der deler selvsamme vision som brandet selv: ”At skabe produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet og ren æstetik, der er produceret ansvarligt for mennesker og planeten”.

Ansvarlighed er noget, der sidder dybt i brandets DNA – både i forhold til materialevalg, produktion og måden, hvorpå partnere og medarbejdere behandles på.

 

Fritz Hansen overtager

Som et led i Fritz Hansens vækstrejse har de overtaget Skagerak. Begge er banebrydende danske designbrands med kvalitet og håndværk som kerneværdier og ambitiøse ansvarlighedsmål.

Skagerak og Fritz Hansen passer naturligt,” sådan udtaler Fritz Hansens administrerende direktør Josef Kaiser.

Med overtagelsen har Fritz Hansen fået en væsentlig forbedring af deres allerede imponerende sortiment, som nu også inkluderer Skageraks sortiment af blandt andet belysning samt accessoires.

 

Forkæl dig selv eller én du har kær

Hos Jacobsen Møbler har vi øje for kvalitet og design. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for at vi forhandler de skønneste accessoires fra Skagerak, som både er produceret i højkvalitets materialer og samtidig har et stilrent design, som vil kunne passe ind i langt de fleste hjem.

Hvis du trænger til en smule ekstra selvforkælelse eller ønsker at forkæle én du har kær, så gå på opdagelse i de skønne accessoires. Udvalget spænder lige fra vaser, skærebrætter, lanterner og meget, meget mere.

 

Vi har et skønt udvalg fra Skagerak på vores webshop. Find det skønne sortiment her.

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Er du blevet inviteret til fødselsdag, bryllup eller ønsker du at give en gave uden begrundelse, så har vi her samlet et lille udvalg af skønne gaveidéer – i mange forskellige prisklasser. Uanset om d... Læs mere
Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Flowerpot lampen designet af Verner Panton, som især har fået inspiration fra 60’ernes og 70’ernes Flower Power bevægelse. Med dette i tankerne, skabte han denne smukke og, ikke mindst, ikoniske lampe... Læs mere
Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Enkelthed i hverdagen er, hvad FROST arbejder for hver dag. Med missionen om at designe og producere interiørtilbehør i høj kvalitet, der holder i flere generationer, har brandet en mere miljørigtig t... Læs mere
Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Jacobsen Møbler lancerer nu sengebrandet GOD NAT. Kvalitetssengene er udviklet og produceret i Danmark med respekt for klassisk design, indbydende kvalitetsmaterialer og godt møbelhåndværk. Kollektion... Læs mere
Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Hjemmekontoret kan ofte blive et mere trist og kedeligt hjørne, hvor ingen har lyst til at sidde og arbejde - men ved at bruge lette møbler og enkle opbevaringsmuligheder kan en funktionel arbejdsstat... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.