Nyhed: HAY lancerer Rey-kollektionen

Nyhed: HAY lancerer Rey-kollektionen

HAY er gået sammen med den anerkendte møbelproducent, Dietiker, for at kunne præsentere Rey-kollektionen. Kollektionen blev oprindeligt designet af den schweiziske designer Bruno Rey tilbage i 1971, og består af stole, taburetter og borde i flere skønne farver. Samtidig bevarer kollektionen sin ikoniske forenede silhuet og den innovative skrueløse produktionsproces.

 

Rey-kollektionen

Ved at kombinere funktionalitet, komfort og en indbydende æstetik, har Rey-kollektionen en alsidig kvalitet, hvilket gør kollektionen velegnet til en bred vifte af boliger og indretningstyper.

Rey-stolen er måske det mest kendte stykke i kollektionen. Det er en designklassiker, produceret af Dietiker tilbage i 1971. Ser man på undersiden af stolen, kan man fremhæve Bruno Reys utrolige produktionsværdier i forhold til arbejdet med den innovative, skruefrie træ-til-metal-forbindelse. Det er netop den forbindelse, der gør den langtidsholdbar i både konstruktion og stil.

"For mig er Rey-stolen meget ærlig. Den har nogle få enkle komponenter, men er sat sammen på en innovativ måde, der gør den meget robust. Den har også generøse proportioner, så den er både behagelig at sidde på og smuk at se på", siger Rolf Hay.

Kollektionen bevarer det klassiske designs funktionalitet og robusthed, og er blevet modificeret i nye dimensioner for at kunne imødekomme de moderne livsstilskrav. Samtidig fås kollektionen i sine originale farver, men også i helt nye toner og polstringsmuligheder, som er nøje udvalgt af HAY.

 

Hvem er Bruno Rey

Bruno Rey blev født i 1933 i Brugg, Schweiz. Efter sin læretid som møbelsnedker, studerede han på Zürich School of Applied Arts, hvor han blev undervist af den banebrydende designer, Willy Guhl. I 1968 åbnede han sit eget studie, hvor han arbejdede på et innovativt stoledesign, der i 1971 blev masseproduceret af Dietiker. Den stol var 3300 stolen, som i dag er bedre kendt som Rey stolen. Rey-stolen er sidenhen blevet en ægte designklassiker, og er eftersigende den mest succesfulde schweiziske stol nogensinde. 

 

 

HAY lancerer ​​Rey-kollektionen i foråret 2022.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Den ikoniske Gesture Lounge stol fra Warm Nordic har vundet i kategorien ”Møbler” ved dette års Design Favoritter 2022. To af Danmarks førende og succesfulde interiørmagasiner, BO BEDRE og Boligmagasi... Læs mere
Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Den danske sommer står for døren og det er tid til at skabe sommerens spot. Skal du fange en solstråle i haven eller i sommerhuset, så er din personlige oase et must-have. Skal din oase være samlingsp... Læs mere
Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Med skiftet til sommertid kan vi endelig se frem til længere dage med både lyse nætter såvel som mere mildt og lunt vejr, og det kalder på hyggelige stunder med venner, familie og naboer udendørs i ha... Læs mere
Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Giv en Hoptimist i gave til en, som du har kær, og mærk glæden ved give. HOPTIMIST er et brand, som er blevet en del af den danske designhistorie med deres karakteristiske og finurlige figurer. Disse ... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.