Nyhed: HAY lancerer Rey-kollektionen

Nyhed: HAY lancerer Rey-kollektionen

HAY er gået sammen med den anerkendte møbelproducent, Dietiker, for at kunne præsentere Rey-kollektionen. Kollektionen blev oprindeligt designet af den schweiziske designer Bruno Rey tilbage i 1971, og består af stole, taburetter og borde i flere skønne farver. Samtidig bevarer kollektionen sin ikoniske forenede silhuet og den innovative skrueløse produktionsproces.

 

Rey-kollektionen

Ved at kombinere funktionalitet, komfort og en indbydende æstetik, har Rey-kollektionen en alsidig kvalitet, hvilket gør kollektionen velegnet til en bred vifte af boliger og indretningstyper.

Rey-stolen er måske det mest kendte stykke i kollektionen. Det er en designklassiker, produceret af Dietiker tilbage i 1971. Ser man på undersiden af stolen, kan man fremhæve Bruno Reys utrolige produktionsværdier i forhold til arbejdet med den innovative, skruefrie træ-til-metal-forbindelse. Det er netop den forbindelse, der gør den langtidsholdbar i både konstruktion og stil.

"For mig er Rey-stolen meget ærlig. Den har nogle få enkle komponenter, men er sat sammen på en innovativ måde, der gør den meget robust. Den har også generøse proportioner, så den er både behagelig at sidde på og smuk at se på", siger Rolf Hay.

Kollektionen bevarer det klassiske designs funktionalitet og robusthed, og er blevet modificeret i nye dimensioner for at kunne imødekomme de moderne livsstilskrav. Samtidig fås kollektionen i sine originale farver, men også i helt nye toner og polstringsmuligheder, som er nøje udvalgt af HAY.

 

Hvem er Bruno Rey

Bruno Rey blev født i 1933 i Brugg, Schweiz. Efter sin læretid som møbelsnedker, studerede han på Zürich School of Applied Arts, hvor han blev undervist af den banebrydende designer, Willy Guhl. I 1968 åbnede han sit eget studie, hvor han arbejdede på et innovativt stoledesign, der i 1971 blev masseproduceret af Dietiker. Den stol var 3300 stolen, som i dag er bedre kendt som Rey stolen. Rey-stolen er sidenhen blevet en ægte designklassiker, og er eftersigende den mest succesfulde schweiziske stol nogensinde. 

 

 

HAY lancerer ​​Rey-kollektionen i foråret 2022.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.00
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Første og sidste søndag i måneden: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Arne Jacobsen har i år 120-års jubilæum

Arne Jacobsen har i år 120-års jubilæum

I år har den anerkendte arkitekt og designer Arne Jacobsen 120-års jubilæum. Han blev født d. 11. februar 1902 og har gennem sin levetid sikret sig en solid plads i den danske designhistorie som væren... Læs mere
Montana bliver 40 år

Montana bliver 40 år

Her fra Jacobsen Møbler vil vi gerne ønske Montana et stort tillykke med de 40 år – en inspirerende milepæl og bedrift, som de nu har med i bagagen. Montana Furniture er et brand, der giver dig uendel... Læs mere
Guide: Den store belysningsguide

Guide: Den store belysningsguide

Lamper kan hurtigt gå hen og blive et stort og uoverskueligt projekt. Der findes mange fagord i lampeverdenen, og samtidig er der mange ting, som skal tages med i overvejelserne når man skal indrette ... Læs mere
Plejeguide: Havemøbler over vinteren

Plejeguide: Havemøbler over vinteren

Sommeren er ved at være ovre, og tiden vi bruger udendørs, bliver mindre. Inden længe skal haven, terrassen samt havemøbler gøres klar til næste sæson. Selvom du måske har havemøbler, der er vedligeho... Læs mere
Nyhed: Nye lanceringer fra HAY

Nyhed: Nye lanceringer fra HAY

Det danske anerkendte brand, HAY, har endnu en gang lanceret nye kollektioner til deres allerede imponerende sortiment. Og de nye kollektioner skuffer bestemt ikke. De nye kollektioner er at finde i h... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.