Nominering: EY Entrepreneur Of The Year 2022

Nominering: EY Entrepreneur Of The Year 2022

 

Vi er glade og stolte over at kunne offentliggøre vores nominering til årets EY Entrepreneur Of The Year. EY Entrepreneur Of The Year er verdens største og mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der fejrer de entreprenører, der har opbygget og driver succesfulde og dynamiske virksomheder. Læs mere om nomineringen her.

 

 EY Entrepreneur Of The Year

Det kræver nogle helt særlige egenskaber at skabe en virksomhed, der skaber værdi – også set i et langtidsperspektiv. Det kræver både mod, vedholdenhed, ambitioner og at kunne holde fast i sine mål, også når man møder skepsis og kritik på sin vej.

EY Entrepreneur Of The Year beskrives som en hyldest til entreprenørernes hårde og seje arbejde, som alt sammen bidrager til en bedre verden. I arbejdet på at finde den næste vækstskaber er der ikke kun fokus på nøgletal og bundlinje, men også på entreprenørens rolle, værdier og ledelse, og ikke mindst deres samfundsmæssige engagement.

 

Nomineringen

I forbindelse med nomineringen skriver Ricky Spanggaard, revisor og rådgiver hos EY, følgende på sin LinkedIn-profil:

”I Aabenraa finder man en møbelforretning der, siden åbningen i 2014, over flere omgange er vokset til det man vist kan kalde en ”stor” møbelforretning på hele 3300 m2. Butikken, som er indrettet med kvalitetsmøbler og moderne interiør, drives sideløbende med en meget omfattende webshop, der har været aktiv siden 2016. Således i takt med at både den fysiske butik og webshoppen er vokset, er der ydermere også inden for de seneste 2 år etableret en imponerende kundeklub. På trods af at der i webshoppen er oprettet mere end 60.000 varenumre og at væksten ikke slutter med dette, så er det stadig Malene og Stigs holdning, at der også i fremtiden vil være behov for at kunder kan komme forbi den store fysiske butik. Kombinationen med stort udvalg og muligheden for rådgivning af dygtige fagfolk, vil ifølge ejerlederne til stadighed tiltrække kunder langvejs fra.”

 

Skriv en kommentar
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag kl. 10:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: Pedestal, enkelt, tidløst og funktionelt design

Inspiration: Pedestal, enkelt, tidløst og funktionelt design

I en verden, hvor elektronikprodukter fylder vores hjem mere end nogensinde før, er der behov for smarte og æstetisk tiltalende løsninger til at integrere dem i vores indretning. Her træder Pedestal i... Læs mere
Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Opdag en belysningsserie, der kombinerer dynamisk fleksibilitet, tidløs æstetik og en unik evne til at transformere ethvert rum. Byd velkommen til Multi-Lite serien fra Gubi. Lad dig inspirere af just... Læs mere
Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Når det kommer til indretning af dit hjem, er valget af møbler afgørende for både funktionalitet og æstetik. Bænke og taburetter er to alsidige møbler, der ikke kun tilføjer en ekstra dimension til di... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.