Samarbejdet vi har ventet på - LYFA X GamFratesi

Samarbejdet vi har ventet på - LYFA X GamFratesi

For godt og vel 15 år siden stødte to studerende ind i hinanden på arkitektskolen i Norditalien. Det skulle vise sig at være et møde, som ville ende ud i et anerkendt og internationalt designstudio som sidenhen har skabt nogle af nutidens mest ikoniske designs. De to studerende var Stine Gam og Enrico Fratesi, og i dag står de bag GamFratesi.

GamFratesi er et dansk-italiensk designstudio, der er en fusion af stolte traditioner, raffineret æstetik og udtryksfuld formgivning – som på fornemmeste vis forener de to landes kulturer og kontraster. Siden deres start i 2006 har Stine Gam og Enrico Fratesi sat et markant aftryk på den internationale designscene med deres nutidige og nytænkende produkter, som har vundet adskillige danske og udenlandske priser heriblandt ”Bedste Designer” og ”Årets Lampe ”fra Bo Bedre Design Award. Historien om GamFratesi går som før nævnt, tilbage til 2006 hvor de to unge designstuderende mødte hinanden på arkitektskolen i Norditalien. Den skønne blanding af den klassiske, danske håndværkstradition med en tidløs, italiensk intellektuel og konceptuel tilgang er værdierne bag nogle af nutidens mest ikoniske designs, som GamFratesi står bag. I dag, 15 år efter det første møde, danner den dynamiske duo stadig par professionelt, men også privat.

 

Et af deres seneste designprojekter er et samarbejde med den danske lampeproducent LYFA. LYFA er et visionært brand med respekt for de ikoniske lampeklassikere, skabt af nogle af de mest indflydelsesrige belysning designere vi har i Danmark. Den nye lampeserie Repose, hylder den fælles passion for skandinavisk design, legende kontraster og raffineret æstetik. Disse særlige kvaliteter  og krav for design, som både LYFA og GamFratesi besidder, gør at dette samarbejde er et vi vil glæde os over i mange år fremover.

 

GamFratesi har udover deres seneste samarbejde, også arbejdet med andre ikoniske, danske brands såsom Gubi, Hay og Fritz Hansen. Og uanset hvilket designsamarbejde man kigger på, vil man opleve at fællesnævneren er favoritter. Tulou Coffee Table fra Hay, Suspence lampen fra Fritz Hansen og Flaneur sofaen fra Gubi er alle gode eksempler på favoritter her hos Jacobsen Møbler. Flaneur sofaen gav dem desuden endnu en nominering ved Bo Bedre Design Awards i 2020.

Se alle lamperne her

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Pynt op til jul med pynt fra Karen Blixen

Pynt op til jul med pynt fra Karen Blixen

Er du til klassisk og elegant julepynt til hjemmet og skal dine juleophæng fortælle en historie? Så er Nyhederne fra Karen Blixens jul af Rosendahl lige noget for dig.... Læs mere
Skab praktisk og personlig opbevaringsplads på badeværelset med Montana

Skab praktisk og personlig opbevaringsplads på badeværelset med Montana

Badeværelset er det rum i hjemmet, hvor vi både starter og slutter dagen, hvorfor det kan være vigtigt at overveje om rummet indbyder til ro og velvære, så du kan få en god start såvel som afslutning ... Læs mere
Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Norr11 er kendt for at skabe designs med personlighed, hvilket tydeligt ses i disse nyheder. Her har vi både at gøre med skandinavisk og tidløs design, samt legende og anderledes design, hvilket er ty... Læs mere
Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Tæpper kommer i mange former, størrelser, farver og designs. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er det rigtige tæppe for ens hjem, og med alle de muligheder der er at vælge i mellem, bliver p... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.