Julegaveidéer til ham

Julegaveidéer til ham

 

Hjerternes fest nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at vi snart nærmer os årets største shopping periode, når julegaverne til venner og familie skal indkøbes. Hvor nogen finder julegaveindkøb som værende en hyggelig aktivitet, kan gaveræset for andre være en stressende affære når man gerne vil finde de helt perfekte gaver. For mange kan det især være en udfordring at finde gaver til manden, der har alt. Er du helt og aldeles idéforladt når det gælder gaver til mændene i dit liv, hvad enten der er tale om din far, bror, kæreste eller søn, kan du finde inspiration til at finde den helt rigtige julegave lige her.

 

Til cocktailentusiasten

 

 

 

 

Har din mand, bror eller måske far en bartender gemt i maven? I så fald bør vedkommende have det helt rigtige udstyr, så de kan udfolde deres cocktails evner på bedste vis. Enhver, der ønsker at brilliere som bartender, bør eje både en cocktailshaker og en cocktailstrainer – to uundværlige redskaber, hvis man vil mixe drinks til perfektion. Her er Crispy Shine Shaker og Crispy Shine Strainer fra Frederik Bagger - to gode bud på, hvordan man kan imponere sine gæster, når der skal serveres Piña Coladas, White Russians eller noget helt tredje.

Som en ekstra lille gave ved siden af shakeren, kan du med fordel forære gavemodtageren de smarte genanvendelige Gin Cooling Stones fra Men’s Society. Med de frysekølede sten kan de mixede drinks nemlig forblive kølige og lækre uden de bliver fortyndet af isterninger. På den måde bevares smagen i de kolde drikke, samtidig med at det gøres med stil.

Hvis gavemodtageren er fan af både cocktails og den populære TV-serie Peaky Blinders, så er Peaky Blinders Cocktail Book fra New Mags en oplagt gavemulighed. I bogen kan man nemlig finde ikke mindre end 40 opskrifter på cocktails, som er inspireret af selvsamme serie. Derudover rummer bogen også spændende billeder fra kulisserne og af skuespillerne. Hvis du spørger os, så er det en win-win!

Enhver bartender bør have en smart opbevaringsløsning til sine cocktailflasker. Med et barbord, som med god grund er blevet et populært møbel i indretningen, kan modtageren have sin samling af flotte ginflasker og whiskyflasker stående fremme. Til dette formål kan barvognen fra Hübsch, der både er rå, cool og maskulin, med fordel overvejes som en god julegave.

 

Til manden, der elsker udelivet

 

 

 

Hvis du står overfor at skulle finde en gave til en mand, der elsker havelivet og at få jord under neglene, så er et bålfad en uundværlig del af udelivet. Bålfadet er blevet særdeles populært, da et bålsted i egen have giver mulighed for både at samle venner og familie til hygge, madlavning over bål og at få varmen på sikker vis. Det fine og rustikke bålfad fra Ib Laursen er et glimrende bud på, hvordan disse hyggelige stunder med snobrød, s’mores og ristede skumfiduser kan blive en realitet.

Hvis gavemodtageren måske allerede er indehaver af et bålfad, kan det være, at der skal en opgradering til. Med en Morsø Forno udeovn kan man både grille stege, bage pizzaer og sågar også ryge kød, hvis man tilkøber ekstraudstyr. Derudover fungerer ovnen selvfølgelig også som en hyggelig udepejs, så her får vedkommende et yderst multifunktionelt produkt, som, med alle de lækre retter in mente, også kan komme dig og andre gæster til gode.

Kender du en, der elsker synet af fugle i haven, eller har du måske en far eller onkel, der har en spirende ornitolog i maven? Så er en foderstation et godt sted at starte. Få alskens fugle helt tæt på med foderstationer og foderkugler fra Rosendahls serie RO Birds udført i genbrugsplast, som samtidig vil være med til at pynte fint i havens træer med foderstationernes diskrete grønne farve.

 

Til den nostalgiske

 

 

Med de fine træfigurer fra Boyhood har du mulighed for at vække skønne barndomsminder hos eksempelvis din far – figurerne er nemlig lavet med udgangspunkt i de spæde drengeårs opfindsomheder. Som et eksempel har din far som barn med stor sandsynlighed foldet og kastet med papirflyvere med hemmelige beskeder til kammeraterne gennem klasselokalet, uden læreren skulle se det. Forær ham en figur som Maverick fra Boyhood, og lad ham mindes barndommens sjove påfund.

Overrask din far, bedsteforælder eller en helt tredje med en barnlig sjæl med en skøn figur fra Kay Bojesen, som på samme vis kan vække minder om barndommens legetøj. Den famøse sølvsmed og designer yndede ikke kun at lave dyr, men også andre figurer såsom Limousinen, som kan forvandles om til en cabriolet ved at fjerne taget.

Siden den første Star Wars film udkom i 1977 har serien indiskutabelt tilegnet sig kultstatus med et væld af fans. Til enhver Star Wars fanatiker er bogen The Star Wars Archives: 1977-1983 fra New Mags derfor en uundværlighed. Lad gavemodtageren få et glædeligt gensyn med karakterer som Darth Vader, Luke Skywalker, R2-D2, Princess Leia og mange flere, når Lucas fører læseren igennem sin egen historie samt skabelsen af den originale trilogi.

 

Til manden, der elsker velvære

 

 

 

Hvis gavemodtageren hverken er til cocktails, udeliv eller mindevækkende figurer, går man aldrig galt i byen med selvforkælende produkter. Forær eksempelvis en gaveæske med en velduftende roll-on deodorant samt en to-i-en sæbe til både krop og hår til den heldige modtager. Et barbersæt er også en oplagt gavemulighed. Gå efter et sæt med både barbersæbe og en flot barberbørste, som kan fordele sæben jævnt for at opnå en perfekt barbering. Begge former for gaveæsker laves af det danske hudplejebrand Meraki, og de dufter skønt og friskt af rosmarin.

En skøn og dejlig varm morgenkåbe er en uundværlig genstand, når man taler wellness produkter, og det er ligeledes en klassisk gave at lægge under træet. Måske har din partner eller søn en forvasket eller for lille kåbe? I så fald er Alta badekåben fra Marc O’Polo et godt bud på en sikker gaveidé, som vil falde i god jord.

Hvad er mere selvforkælende end en god lur efter en lang arbejdsdag eller at kunne tage sig tiden til at koble af med en god bog? Giv en flot julegave i form af en skøn lænestol og fodskammel, som kan give den heldige gavemodtager mange komfortable timer fremover. Et bud på sådan en lænestol med dertilhørende skammel, der både er skøn at slappe af i, og som er en fryd for øjet, er The Reader loungestol og fodskammel fra Umage, som er både rå og elegant i sit look.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Bestsellers fra Piet Hein

Bestsellers fra Piet Hein

Er du til klassisk og tidløs design, så shop bestsellers fra Piet Hein og få accessoires til hjemmet, som du ikke behøver skifte ud igen.... Læs mere
Tips og tricks til indretningen af badeværelset

Tips og tricks til indretningen af badeværelset

I takt med at det er blevet mere almindeligt at arbejde hjemmefra, bruger vi også flere timer på vores eget badeværelse. Det giver ofte lysten til at renovere, modernisere og få sat et personligt præg... Læs mere
Pryd din indretning med stilfulde Børge Mogensen stole

Pryd din indretning med stilfulde Børge Mogensen stole

Børge Mogensen var en af Danmarks mest indflydelsesrige arkitekter. Hans vision var at skabe enkle og funktionelle møbler i træ, og med et bevidst behersket formsprog. Samtidig skabte han diskrete møb... Læs mere
Rengøring og vedligeholdelse af marmor

Rengøring og vedligeholdelse af marmor

Marmor er blevet et populært materiale i de danske hjem. Behandles og vedligeholdes det ikke korrekt, kan overfladen blive slidt og i værste tilfælde også ødelagt. Til den daglige rengøring bør man an... Læs mere
Stilren og tidløs julepynt fra Felius, som kan bruges år efter år

Stilren og tidløs julepynt fra Felius, som kan bruges år efter år

Julen er lige om hjørnet, og vi er mange der allerede er begyndt at tænde op i brændeovnen, og finde den varme sweater frem. Mens man sidder midt i december måned, og nyder den varme gløgg og æbleskiv... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.