Inspiration til havehygge

Inspiration til havehygge

 

Sommer = udendørs aktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftner i venners selskab. Så hvorfor ikke gør lidt ekstra ud af dit uderum og skab en hyggelig sommerstemning, med få enkle hjælpemidler? Vi kommer her med inspiration til, hvordan du kan blæse dine venner bagover med et smukt og indbydende uderum.  

 

Dæk et sommerligt bord  

En frokost på terrassen eller hyggelige grillaftner med vennerne kan nemt gøres endnu hyggeligere med en pæn og sommerlig borddækning. Pift din borddækning op med produkter fra HAY, og giv det et farverigt touch. HAY har en utrolig smuk glaskollektion, som uden tvivl vil gøre et hvert sommerbord endnu mere indbydende. En farverig vase med hjemmeplukket blomster fra haven ville bestemt også pynte på sommerbordet. Se alle HAYs farverige produkter lige her.

 

Lanterner er prikken over i’et til en hyggelig sommerstemning

Lanterner er perfekte til at skabe en fortryllende stemning på terrassen, eller i haven når solen går ned. Vi kommer her med tre gode bud på lanterner, som kan skabe den hygge du søger efter. De smukke og enkle lanterne fra Sirius, kan nemt skabe den gode og varme sommerstemning på altanen, foran din hoveddør eller ude på terrassen. Er du mere til det enkle og traditionelle, kan vi varmt anbefale dig By Lassen Kubus lanterner. Lanternens design er stilren og passer derfor nemt ind i eksisterende indretninger. Lanternen kan bruges til at skabe en hyggelig atmosfære både udenfor i haven, eller på altanen, men også indenfor i hjemmet. Ønsker du en lanterne som kan skabe blikfang, vil vi anbefale dig de håndlavede lanterner med farverigt håndtag fra HAY. Deres multifarvede håndtag og simple design vil give en hyggelig stemning i dit uderum.

 

Ren afslapning 

Svæv frit, mærk sommerbrisen og nyd det gode solskinsvejr i en hængestol. Der findes næsten ikke noget bedre end, at ligge i en hængekøje og slappe af en lun sommer aften, og Ferm Living Path Hammock hængekøje vil bestemt være et oplagt valg. Med en Path Hammock hænekøje kan du læne dig tilbage og nyd den afslappende og bekymringsfrie tid i den bæredygtige hængekøje. Men den flotte hængestol fra Sika-Design kan ligeledes skabe hygge og personlighed i dit uderum. Designet er moderne og nordisk, hvorfor hængestolen passer til de fleste omgivelser. Derudover er stolen fremstillet af bæredygtigt rattan, som er særdeles solidt og holdbart, da materialet er massivt hele vejen igennem.

 

Ægte lejerbålsstemning

Et bålsted er med til at skabe hygge i haven, og kan samtidig samle hele familien til udendørshygge. Eva Solo Fireglobe ildsted er et stemningsfyldt bålsted, som man kan samles rundt om og kigge på de smukke flammer, imens man mærker den intense varme. Men samme evne har udeovnen Morsø Forno Udeovn også. Morsø Forno Udeovn er designet af den prisbelønnede danske designer Klaus Rath og er det ideelle valg for familien, der sætter pris på god mad, unikt design, originalitet og fælles oplevelser. Ovnen forkæler ikke alene smags- og lugtesanserne, men fuldender totaloplevelsen ved den visuelle nydelse af flammernes viltre leg, favnet i støbejernets hule.

 

Man kan aldrig få for mange grønne planter

Havekrukker er med til at skabe en smuk oase og kan fuldende din terrasse eller hyggekrog udendørs. Placér krukkerne i små grupper rundt omkring, og plant med planter, blomster og krydderurter. Bland skønne forårsfarvede blomster og se din terrasse blomstre op på en helt ny måde. De fine Hourglass potter fra Ferm Living er udviklet i et multi funktionelt design og derfor kan du anvende potten enten den ene eller den anden vej, alt afhængig af, hvad der er behov for i indretningen af planter. Den skønne krukke fra Kähler har en helt unik overflade med markante sekskantede strukturer, der har hentet inspirationen i planternes verden. Takket være en helt særlig brændingsproces, hvor der bruges træ, er ikke to krukker ens, hvilket gør Gro til en helt speciel visuel oplevelse. Sæt den rustikke krukke i lys sand på terasen eller altanen og fyld den med grønne planter - eller brug krukken, som den er og lad dne tale for sig selv.

 

Vi håber at du blev inspireret til at skabe lidt ekstra hygge i dit uderum.

 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Bestsellers fra Piet Hein

Bestsellers fra Piet Hein

Er du til klassisk og tidløs design, så shop bestsellers fra Piet Hein og få accessoires til hjemmet, som du ikke behøver skifte ud igen.... Læs mere
Tips og tricks til indretningen af badeværelset

Tips og tricks til indretningen af badeværelset

I takt med at det er blevet mere almindeligt at arbejde hjemmefra, bruger vi også flere timer på vores eget badeværelse. Det giver ofte lysten til at renovere, modernisere og få sat et personligt præg... Læs mere
Pryd din indretning med stilfulde Børge Mogensen stole

Pryd din indretning med stilfulde Børge Mogensen stole

Børge Mogensen var en af Danmarks mest indflydelsesrige arkitekter. Hans vision var at skabe enkle og funktionelle møbler i træ, og med et bevidst behersket formsprog. Samtidig skabte han diskrete møb... Læs mere
Rengøring og vedligeholdelse af marmor

Rengøring og vedligeholdelse af marmor

Marmor er blevet et populært materiale i de danske hjem. Behandles og vedligeholdes det ikke korrekt, kan overfladen blive slidt og i værste tilfælde også ødelagt. Til den daglige rengøring bør man an... Læs mere
Stilren og tidløs julepynt fra Felius, som kan bruges år efter år

Stilren og tidløs julepynt fra Felius, som kan bruges år efter år

Julen er lige om hjørnet, og vi er mange der allerede er begyndt at tænde op i brændeovnen, og finde den varme sweater frem. Mens man sidder midt i december måned, og nyder den varme gløgg og æbleskiv... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.