Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Påsken banker snart på døren og det samme gør samvær med gode venner og familien. Et smukt påskebord er med til at skabe rammerne for en hyggelig atmosfære.

Når vi tænker på påske, falder de første indskydelser som regel på påskeharen, søde små gule kyllinger, chokolade, påskeliljer og ikke mindst påskefrokosten. Den årlige sammenkomst med dem, man har kær, hyggelige stunder og et smukt opdækket bord fyldt med en masse god mad. Når der nu er en anledning til at have gæster over til middag, vil man gerne gøre lidt ekstra ud af bordet og dets opdækning. Derfor har vi her samlet nogle idéer til, hvordan du kan dække et smukt påskebord, der byder dine gæster velkommen.

 

De klassiske farvetoner

De fleste af os har, som regel, service i de klassiske hvide eller neutrale farver, som man sagtens kan benytte og stadig skabe et utrolig nydeligt og hyggeligt påskebord. Hvis du ønsker at skabe noget kontrast blandt de hvide farver, kan du pynte bordet med blomster i en smuk vase. En simpel dugservietter og serveringsservice, der matcher de rolige neutrale jordfarvetoner, som giver prikken over i’et til bordopdækningen.

 

Det farverige og friske

Hvis du ønsker en mere iøjnefaldende bordopdækning, kan du sammensætte nogle mere farverige materialer, såsom farvede glas, service og stel til serveringen, sammen med fine forårsblomster og andre dekorationer.

Vi er blandt andet helt vilde med de utrolig smukke og farverige produkter fra Kodanska og Lyngby PorcelænKodanska er inspireret af den farverige by Prag og den nordiske stil, med stor fokus på farverne og æstetik. Lyngby har udvalgt deres version af en nutidig farvepalet med en dyb farvemætning omhyggeligt, der både vækker følelser og bringer dit bord til livs.

Skab en skøn munter energi med en flot sammensætning af de forskellige nuancer og indtryk. Vær kreativ med bordopdækningen og udforsk de mange måder at mikse og matche på. Du kan style bordet lige som du ønsker og bedst kan lide det.

 

Invitér foråret ind i hjemmet

Bring naturen ind ved at samle grene, og lav din egen lille fuglerede eller sæt dem i vaser sammen med smukke blomster, der matcher årstiden såsom påskeliljer eller tulipaner. Pynt bordet med nogle søde dekorative påskeæg, fjer, farvede lyslysestager og andet påskepynt.

Samtidig kan du lave din egen bordpynt - for eksempel søde gækkebreve eller form dine gæsters servietter om til søde kaninører - du tager blot det ene hjørne af servietten og folder den diagonalt på midten, så du danner en trekant. Rul herefter servietten sammen som en pølse før den rundt om en genstand, eksempelvis et æg, og bind den sammen i toppen. Her kan du vælge at tegne ansigter, et sødt kaninhoved med knurhår eller skriv navnet på din gæst og bruge det som bordkort.

 

Uanset hvilket udtryk, du foretrækker til din borddækning, håber vi du får rigtig god påske.

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Mogens Hansen er et dansk møbelbrand med fokus på kvalitet og komfort. Deres sofadesigns er skabt med ergonomiske linjer og justerbare nakkestøtter, så du kan nyde afslappende stunder i timevis uden a... Læs mere
Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

by Lassens Frame opbevaringssystem er en enkel og elegant løsning, der kan tilpasses efter dit individuelle behov og kan samtidig bruges til mange formål. Frame er skabt med en unik tilgang til geomet... Læs mere
Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Le Klint er et brand med en fascinerende historie, og som har sat sig selv i spidsen for lampeindustrien med deres unikke og sofistikerede designs. Deres lamper er en blanding af traditionelle teknikk... Læs mere
Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Påsken banker snart på døren og det samme gør samvær med gode venner og familien. Et smukt påskebord er med til at skabe rammerne for en hyggelig atmosfære. Når der nu er en anledning til at have gæst... Læs mere
Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Sommeren er endelig på vej, og det betyder masser af udendørsaktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftener i godt selskab. Hvem elsker ikke at tilbringe tid i det dejlige vejr og nyde den ... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.