Inspiration: 3 magiske børneværelser

Inspiration: 3 magiske børneværelser

På besøg hos @willieandmillie

 

Marie Ålund driver sit eget firma, Willieandmillie og arbejder samtidig som salgskoordinator i landsbyen Holmsund i Nordsverige, hvor hun bor. Marie har tre børn: William, eller Willie, der snart fylder 10 år, Millie på 7 år, og lille Oliver, der er 3 år. Marie anbefaler at lade dit barns personlighed skinne igennem i deres respektive rum og skabe mulighed for farverige detaljer med en blanding af vintage og moderne design.

 

Hvad er det vigtigste at være opmærksom på, når man skal indrette et børneværelse?

Jeg prøver at fange deres individuelle interesser og lade deres personlighed skinne igennem. Jeg lader dem være en del af processen, mens vi indretter, så de kan være stolte af deres værelser og nyde dem fuldt ud. Jeg ønsker, at deres værelser skal være et sted, hvor de kan lege og have det sjovt, samtidig med at de er et sted, hvor de kan hvile og slappe af. Det betyder, at gode opbevaringsløsninger er vigtige, så legetøjet kan gemmes væk, og så børnene let kan få fat i det og lege med det.

 

 

Fortæl os lidt om dine børns yndlingssteder...

William er den ældste, og hans værelse er lidt 80’er-inspireret. Det er her, han trækker sig tilbage, når han vil være alene uden at blive forstyrret af sine søskende, og det er det sted, hvor han sover, tegner, bygger og spiller videospil. Millie tilbringer det meste af sin tid i sit lyserøde og gule værelse med at lege med venner eller alene – hun sover på sit værelse, men fordi hun er bange for mørket, kommer hun ofte ind til os i vores seng om natten. Det er et rum, der er fyldt med puder for at gøre det hyggeligt, og hun har en masse gode opbevaringssteder, som giver hende let adgang til alt, hvad hun vil lege med. Olivers værelse ligger nedenunder, og det er fuldt af farver og fantasi. Han bruger det primært til at lege i, fordi han stadig sover i hjørnet af vores store åbne soveværelse. Han har en seng på sit værelse, men den bruges mest til plysdyr og nogle gange til en lur om dagen. Han er glad for de fleste ting på sit værelse, men han kan især godt lide sit lille skrivebord, hvor han ofte sidder og tegner.

 

 

Har du et yndlingssted på dine børns værelser?

Mit yndlingsværelse har altid været den mindstes. Så lige nu er det Olivers værelse, fordi jeg bare elsker små børnesenge og søde møbler til familiens yngste medlemmer. Ferm LIVING Little Architect Table og Chair er en favorit, ligesom Toro Play Kitchen. Alt i miniaturestørrelse er så sødt!

 

Hvordan gør du børneværelset hyggeligt?

Ved at bruge rolige farver på væggen og lade de forskellige teksturer i puder, tekstiler og andre detaljer spille sammen. Jeg bruger ofte en blanding af vintage og moderne design og finder en masse unikke ting på loppemarkeder. Jeg kan især godt lide at tilføje hyggelige lamper og tekstiler.

 

 

Har du nogen gode tip til andre forældre, der skal indrette deres børns værelse? Noget specielt at være opmærksom på?

Du kan aldrig gå galt i byen med at have gode opbevaringsløsninger. Prøv at gøre rummet ideelt til legestunder og til at slippe fantasien løs, samtidig med at det også er et sted, hvor de små kan falde til ro. Bland moderne design med vintage, og brug forskellige farver til at skabe sjove detaljer.

 

Skab selv stilen med Ferm Living

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Bestsellers fra Piet Hein

Bestsellers fra Piet Hein

Er du til klassisk og tidløs design, så shop bestsellers fra Piet Hein og få accessoires til hjemmet, som du ikke behøver skifte ud igen.... Læs mere
Tips og tricks til indretningen af badeværelset

Tips og tricks til indretningen af badeværelset

I takt med at det er blevet mere almindeligt at arbejde hjemmefra, bruger vi også flere timer på vores eget badeværelse. Det giver ofte lysten til at renovere, modernisere og få sat et personligt præg... Læs mere
Pryd din indretning med stilfulde Børge Mogensen stole

Pryd din indretning med stilfulde Børge Mogensen stole

Børge Mogensen var en af Danmarks mest indflydelsesrige arkitekter. Hans vision var at skabe enkle og funktionelle møbler i træ, og med et bevidst behersket formsprog. Samtidig skabte han diskrete møb... Læs mere
Rengøring og vedligeholdelse af marmor

Rengøring og vedligeholdelse af marmor

Marmor er blevet et populært materiale i de danske hjem. Behandles og vedligeholdes det ikke korrekt, kan overfladen blive slidt og i værste tilfælde også ødelagt. Til den daglige rengøring bør man an... Læs mere
Stilren og tidløs julepynt fra Felius, som kan bruges år efter år

Stilren og tidløs julepynt fra Felius, som kan bruges år efter år

Julen er lige om hjørnet, og vi er mange der allerede er begyndt at tænde op i brændeovnen, og finde den varme sweater frem. Mens man sidder midt i december måned, og nyder den varme gløgg og æbleskiv... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.