Indretning på få kvadratmeter

Indretning på få kvadratmeter

Med få kvadratmeter kan indretningen ofte kræve en lidt mere kreativ og alternativ tilgang. Heldigvis er der mange tips og tricks, der kan hjælpe med at finde det, der virker for dig og din lejlighed. Husk, at det er dig, der skal bo der – hvad har du brug for, og hvad behøver du ikke nødvendigvis at have?

Lys, møbler med flere funktioner, spejle og en spandfuld kreativitet bliver dine nye bedste venner. Læs med og få ideer til, hvordan det kan gøres.

Vær din egen indretningsarkitekt

Bor du i en 1-værelses lejlighed eller har du af andre årsager behov for at have stue og soveværelse i samme rum? Så kan du nemt opnå følelsen af flere rum med meget simple tricks.

En lys og let mulighed er at bruge gardiner eller forhæng til at opdele pladsen mellem din stue og dit soveværelse. Fordelen her er, at du nemt kan trække det frem og tilbage efter behov. En anden måde er ved at benytte en rumdeler. Dette kan f.eks. være enten et skab, en reol eller en skærm. Er møblet pænt fra alle sider, kan det stilles ud fra væggen.

Indretning

Luft, luft og atter luft

Gå efter lette løsninger i din indretning. I stedet for et stort og tungt klædeskab kan du f.eks. bruge en hængende tøjstang. På den måde kan du både vise dit flotte tøj frem og samtidig frigive en masse gulvplads. Ved at hænge dit tv-bord, skab eller natbord på væggen frigiver det samtidig en del gulvplads, der vil gøre, at rummet synes større.

Tøjstativ

Vær fantasifuld med din indretning

Det handler om at skabe muligheder med den plads, der er til rådighed. Fleksible opbevaringsløsninger under, omkring eller over ting er helt genialt – især til dig med skråvægge.

Møbler med mange funktioner som f.eks.en puf, der kan fungere som en ekstra siddeplads, men samtidig være en opbevaringsmulighed, giver dig ekstra muligheder i indretningen. Et sengebord med plads til bøger og magasiner, eller en stol, der også kan fungere som natbord – mulighederne er mange. Din seng kan også sagtens have flere funktioner. Brug pladsen under sengen til opbevaring.

Multi møbler

Middag for to

Hvis du vil have luft, kan spisebordet med fordel skiftes ud med et flot barbord. Dette er en nem og fin måde at frigive plads på i køkkenet eller stuen. Et rundt spisebord kan skabe en luftig og let indretning. Du kan også kombinere dit spisebord og skrivebord, så det har flere funktioner.

Spiseborde

Brug reoler og hylder i massevis

En helvægs reol kan i mange hjem give enormt meget opbevaringsplads samtidig med, at du udnytter hele væggen optimalt. Har du brug for et skrivebord, men kniber det med pladsen? Det tunge og traditionelle skrivebord kan sagtens udskiftes med en hylde eller et fint væghængt skrivebord. Dette gør det muligt at lave et kontor i mindre hjem, da det ikke er lige så tungt og pladskrævende.

Hylder

Højt til loftet

Er du så heldig at have højt til loftet i din bolig? Så er det med at udnytte de ekstra kvadratmeter, der er at finde i højderne.

Placér opbevaringshylder højt oppe, så væggene udnyttes. Det kan også være en god ide at væghænge møbler såsom sengeborde eller reoler, da det, som sagt, vil få rummet til at syne større.

Højt til loftet

Mørk og lille entré?

Er du den heldige ejer af en lille og mørk entré? Bare rolig, spejle og de rigtige lamper kan gøre underværker. En lys farve på væggene, et stort spejl – eller flere små, alt efter hvad der er muligt i din entré, samt en god belysning vil gøre rummet større. Det vil i hvert fald virke større på denne måde. Hvis du er til farver, kan et farverigt indslag i et ellers lyst rum give en super fed effekt.

Entre

Ordentlig belysning

God belysning er vigtigt i et lille hjem. Belysning kan hjælpe med at opdele rummet i forskellige zoner. Oplys rummet med en eller flere pendler og benyt så bordlamper, væglamper og gulvlamper som dekorativ og smuk funktionsbelysning.

VP1

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Indretning af lille soveværelse

Indretning af lille soveværelse

Det er ikke os alle det har et kæmpe soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Det kan være svært at få et hyggeligt soveværelse, som også er praktisk med nok plads til opbevaring.... Læs mere
Guiden til et romantisk soveværelse

Guiden til et romantisk soveværelse

Efter mange dejlige og lyse sommeraftener går vi nu de koldere og mørkere aftener og nætter i møde. Derfor ønsker mange en behagelig og varm følelse i deres soveværelse, som er det helt ideelle rum i ...

Læs mere
Indretning på få kvadratmeter

Indretning på få kvadratmeter

Med få kvadratmeter kan indretningen ofte kræve en lidt mere kreativ og alternativ tilgang. Heldigvis er der mange tips og tricks, der kan hjælpe med at finde det, der virker for dig og din lejlighed....

Læs mere
Indretning af børneværelset

Indretning af børneværelset

Når du går i gang med indretningen af børneværelset, er det vigtigste at tænke over funktionerne i værelset. Har du et lille barn, kan det måske være nødvendigt med en pusleplads og en god stol (til f... Læs mere
4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

Planter er bare super flotte at bruge i indretningen, men med planterne følger et stort ansvar. Derfor har vi fundet nogle planter, som er lette at passe og kan blive et super flot element i din indre...

Læs mere

Instagram

                  Jacobsen Møbler Aabenraa

                  banner

                  Besøg vores store butik i Aabenraa

                  I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

                  Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.