Indretning af børneværelset

Indretning af børneværelset

Når du går i gang med indretningen af børneværelset, er det vigtigste at tænke over funktionerne i værelset. Har du et lille barn, kan det måske være nødvendigt med en pusleplads og en god stol (til forældrene). Er dit barn lidt større, er det vigtigt at værelset indbyder til hyggelige stunder både ved sengetid og legetid.

Børneværelse med børnemøbler fra OYOY

Indretning på barnets præmisser

Som nævnt ovenfor skal værelset være indbydende. Her er det vigtigt at slå fast, at det først og fremmest skal være indbydende for barnet. Signe fra vores Marketing-afdeling, mor til lille Oscar på 1 år, giver her sit bedste råd til indretningen på børneværelset: ”Jeg synes, at børneværelset er det ene værelse, hvor stilen ikke behøver være den samme som i resten af huset. Selv helt små børn og babyer, som ikke forstår særlig meget, kan forstå, blive inspireret og lære af farver og former. Derfor er det vigtigt at gøre brug af fine farver og sjove former for at stimulere børnene.”

Børneværelse fra Ferm Living

Hvis barnet er begyndt at have sin egen mening om ting, kan du tage barnet med i beslutningsprocessen. Du kan evt. præsentere barnet for to forskellige muligheder, som du selv i forvejen har indskrænket det til. På den måde får barnet medbestemmelse og dermed en følelse af, at ”det er mit værelse, for jeg har selv valgt farven på væggen”. Samtidig har du på forhånd valgt to valgmuligheder, som du også er tilfredse med.

God opbevaring er et must på børneværelset

Der skal være plads til leg på dit barns værelse. Men der skal også være plads til ro, så barnet kan falde i søvn om aftenen. Her er gode opbevaringsmuligheder det bedste, du kan gøre for værelset. Med god opbevaring er det nemt og hurtigt at rydde op – også for barnet. Det giver overskud og gode stunder ved sengetid.

Pære kurv til opbevaring fra Ferm Living

Opbevaringen kan med fordel være i børnehøjde, så barnet selv kan finde legetøjet og rydde det op igen efterfølgende. Tænk derfor over, hvor højt oppe på væggen, du hænger tingene op.

Opbevaring i børnehøjde fra Ferm Living

Små børnemøbler

Ligesom børn godt kan lide, når de selv kan finde deres legetøj på hylderne eller i opbevaringskasserne, på samme måde føler børn sig godt hjemme med små møbler, der passer perfekt til dem. De små kan blive helt stolte, når de sidder på deres egen stol ved deres eget lille bord.

Børnemøbler fra Nofred og Kid's Concept

Der findes både møbler i miniudgave, som ligner forældrenes på en prik, men der findes også sjove børnemøbler specielt lavet til børnenes kreative sind. Se f.eks. de fine elefantstole fra We Are Bitte.

Multifunktionelle møbler til leg og hygge

Foldemadrasser er gode multifunktionelle møbler

På børneværelset kan man også nyde stor glæde af multifunktionelle møbler som f.eks. foldemadrasser, der både fungerer rigtig godt til at sidde stille og roligt med en bog, men også til vild leg og gymnastik.

Vores favoritter til børneværelset

Vores favoritter til børneværelset

 1. Kas Kopenhagen husseng
  Den fine 3 i 1 husseng kan forvandles til den fineste himmelseng - og når stolperne også tages af, har du en fin enkeltseng. 
 2. Snurk sengesæt
  Sejt sengetøj med et print af en stor, grøn dinosaur. Sengesættet er et stort hit for alle små dino-elskere.
  Sengetøjet er lavet i økocertificeret bomuld, og lukkes med en lynlås.
 3. Knager med dyr fra Ferm Living
  Håndlavede knager med spændende mønstre og glasøjne der glimter i lyset.Så bliver det ikke nemmere at skabe sin egen lille savanne på børneværelset.
 4. Elefantstol fra We Are Bitte
  Sød fantasifuld lille stol til børn i alderen 1-4 år. Den fås i 4 farver med 4 forskellige hynder til. Den passer perfekt ind i den førnævnte savanne.
 5. Legekøkken fra FLEXA
  Et fint legekøkken i den fineste farve, så de små kokke kan udfolde sig. Køkkenet består af 4 kogeplader, 4 træknapper der kan dreje, ovn, vandhane, vask og køkkenskab med forhæng.
 6. Tumlemøbler fra By Klip Klap
  Aktivitetsmodulerne er ideelle til både leg og afslapning. De forskellige former indbyder til stor kreativitet, når der skal findes på nye lege. Alle modulerne har masser af anvendelsesmuligheder. 
Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Indretning af lille soveværelse

Indretning af lille soveværelse

Det er ikke os alle det har et kæmpe soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Det kan være svært at få et hyggeligt soveværelse, som også er praktisk med nok plads til opbevaring.... Læs mere
Guiden til et romantisk soveværelse

Guiden til et romantisk soveværelse

Efter mange dejlige og lyse sommeraftener går vi nu de koldere og mørkere aftener og nætter i møde. Derfor ønsker mange en behagelig og varm følelse i deres soveværelse, som er det helt ideelle rum i ...

Læs mere
Indretning på få kvadratmeter

Indretning på få kvadratmeter

Med få kvadratmeter kan indretningen ofte kræve en lidt mere kreativ og alternativ tilgang. Heldigvis er der mange tips og tricks, der kan hjælpe med at finde det, der virker for dig og din lejlighed....

Læs mere
Indretning af børneværelset

Indretning af børneværelset

Når du går i gang med indretningen af børneværelset, er det vigtigste at tænke over funktionerne i værelset. Har du et lille barn, kan det måske være nødvendigt med en pusleplads og en god stol (til f... Læs mere
4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

Planter er bare super flotte at bruge i indretningen, men med planterne følger et stort ansvar. Derfor har vi fundet nogle planter, som er lette at passe og kan blive et super flot element i din indre...

Læs mere

Instagram

                  Jacobsen Møbler Aabenraa

                  banner

                  Besøg vores store butik i Aabenraa

                  I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

                  Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.