Guide til en skandinavisk stil

Guide til en skandinavisk stil

Vi er i Skandinavien kendt for vores meget minimalistiske og naturlige stil, hvor vi indretter os lyst og bruger naturmaterialer. Når man indretter sig skandinavisk, er man også tilbøjelig til at bruge danske klassiske brands, som gennem årtier har præsteret at lave møbler og boligtilbehør, vi kan bruge i mange år.   

HYGGE er en af de ting vi i Skandinavien er kendt for, og er også noget vores boligindretning er præget af.  Afdæmpet farver, naturmaterialer og læder, er ting som kan give os en stemning af hygge og derfor klassiske faktorer i en skandinavisk boligindretning.   

 

Få hyggelige stunder i en skandinavisk spisestue 

Spisestuen er ofte samlingspunktet i huset og den skandinaviske stil byder op til en masse hygge i rolige omgivelser. Her er tre bud på en klassisk skandinavisk spisestue hvor indretningen er med lyse farver og møbler lavet af naturmaterialer som skaber den hyggelige stemning. 

 

Klassiske skandinaviske sofaer

I den Skandinaviske indretningsstil et præget af lyse farver, naturmaterialer og læder, dette afspejles også på de skandinaviske sofaer. Her går design, materialer og funktionalitet op i en højere enhed og skaber et let og elegant look. De tre skandinaviske sofaer nedenfor er gode eksempler på hvordan den lyse farve bliver kombineret med træ og læder. Kendetegne for alle tre sofaer er at de er lette i deres udtryk og vil ikke udfylde en hele stue så den bliver for tung og mørk.

 

Skab en rolig stemning med skandinavisk belysning  

Kendetegnet ved skandinaviske lamper er, et enkelt design som kan nydes i rolige omgivelser uden at blive forstyrret af for mange detaljer. Et afdæmpet lys som kan hjælpe os med at lade batterierne op igen. Og selvfølgelig må man ikke glemme de naturlige materialer som bringer naturen ind i stuen.

 

 

Byd dine gæster velkommen i et skandinavisk hjem

En skandinavisk entré er lys og let med enkelt ting og indrettet med naturmaterialer. Brug naturlige farver, lamper med et afdæmpet lys, planter og få nips ting, så har du en skandinavisk entré.  

 

 

Det er de små detaljer der tæller 

Der er ikke en overflod af nips ting og alt er udvalgt med en nænsom hånd. Igen er naturmaterialer, enkelt design og lyse farver et gennemgående tema for boligtilbehør i den skandinaviske boligindretning. 

 

 

Tre brands du ville kunne lide

HAY

Siden 2002 har HAY givet os muligheden for at skabe et moderne og stilrent hjem baseret på teknologiske fremskridt og en sofistikeret, industriel produktion. Ambitionen om at skabe kvalitetsmøbler og tilbehør til hjemmet er stadig i højsædet den dag i dag. Hos HAY kan man virkelig tale om et brand, der har taget markedet med storm og vundet manges hjerter i de danske hjem.

FDB Møbler

FDB Møbler er en genre helt for sig selv. Virksomheden har en historie, der går helt tilbage til 1940’erne. Formålet var at skabe smukke, funktionelle møbler til attraktive priser, uden at kvalitet og møbeldesign gik tabt. FDB Møbler skulle danne rammen om det gode samvær, hvor nære familieværdier med et demokratisk fællesskab er i fokus. Filosofien bag det var, at møbler skulle give plads til mennesker i stedet for, at mennesket skulle tilpasse sig møblerne.

Le Klint

Le Klint er nok Danmarks mest velkendte lampeproducent, og står bag en lang række klassikere, som hænger i mange danske hjem. Lamperne fra Le Klint er til dig, der uanset formålet gerne vil have det bedste af det bedste. Det er til dig, der lægger vægt på godt design og ikke mindst er lamperne til dig, der sætter pris på dansk design. Med lamper fra Le Klint får du en bid af dansk historie i dit hjem, hvor du hver dag kan sætte pris på den fantastiske udvikling, som Danmark har været igennem de sidste 100 år.

 

 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Første & sidste søndag i måneden 11:00 - 16:00

Aktuelt

Få inspiration fra Ferm Living SS21 kollektion

Få inspiration fra Ferm Living SS21 kollektion

Det danske designbrand ferm LIVING nye SS21 kollektion består af møbler, belysning og interiør, som omfavner bløde, organiske former og neutrale jordfarver, der spænder lige fra sort til let sandfarve... Læs mere
Inspiration til havehygge

Inspiration til havehygge

Sommer = udendørs aktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftner i venners selskab. Så hvorfor ikke gør lidt ekstra ud af dit uderum og skab en hyggelig sommerstemning, med få enkle hjælpemi... Læs mere
Opskrift: Skønne sommerdrinks

Opskrift: Skønne sommerdrinks

Skønne sommerdrinks, der med sikkerhed er et hit til sommerfesten, som en skøn dessert cocktail eller bare en aperitif inden maden. Få opskriften på den lækre og syrlige rabarber drink, og en klassisk... Læs mere
Inspiration: 3 magiske børneværelser

Inspiration: 3 magiske børneværelser

I børneværelset er alt muligt. Det er her, modige piger og drenge kan vove sig ind i deres fantasis fjerne lande og få et pusterum fra omverdenens udfordringer – det er et fristed, hvor det kun er der... Læs mere
Guide til Art Deco stil

Guide til Art Deco stil

Art deco er en dekorativ stilart, som er kendetegnet af bløde geometriske former, dæmpede og metalliske farver kombineret med kontrastfulde sort/hvide mønstrer. Her er 4 tips til at få en art deco sti... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.