Guide til en boheme stil

Guide til en boheme stil

 

Bohemestilen var førhen kendetegnet ved store tunge møbler, kraftige tæpper, kraftige farver og utrolig meget nip. I dag har den populære Bohemestil fået et touch af den nordiske og enkle stil, og er ikke længere forbundet med hule stemning, tværtimod.

Kendetegnet ved nutidens boheme-bolig er lyse og afdæmpet farver, mange forskellige mønstre især kelim, rattan flettet møbler, træ med patina og planter. Bohemeindretningen tillader også at man tilføjer personlige og betydningsfulde ting, der inspirerer dig og bringer glæde i hverdagen.

Spisestuen

Spisestuen er ofte samlingspunktet i huset og hvorfor så ikke give den fuld gas med lækre møbler. Som nævnt tidligere er råt træ og rattan flet, nogle af de mest brugte materiale i bohemestilarten, også dette gælder også i spisestuen. Her er vi kommet med lidt inspiration til, hvordan en lækker spisestue i bohemestilen kan se ud. Kombinationen af bløde materiale som tæpper og puder op imod det rå som spiseborde og stole, giver den perfekte stemning til at slappe af og have gode lange samtale. 

 

 

Belysning 

Rattan og bambus er nogle af de materialer, som bliver brugt mest når det kommer til belysning i bohemestilarten. Lamper brugt med disse materialer giver en følelsen af at være i udlandet, et varmt sted hvor det emmer af hygge og kolde drinks. Der bruges ofte lys som er afdæmpet og har et lidt gulligt skær, for at opnå den helt igen boheme stemning.

 

Loungeområde

Vi danskere er kendt for at hygge os, og derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for lidt inspiration til dit loungeområde. Jeg vil våge at påstå, at bohemestilarten har udformet sig efter loungeområder, for det emmer af hygge og afslappet stemning. Vi er her kommet med nogle fantastiske bud på lænestole og puffer, som passer perfekt til bohemestilen og giver det helt rette udtryk. Her der det gennemgående tema igen flettet rattan, bambus, læder og lyst tekstil, hvad end det er loungestole, sideborde eller puffer.

 

 

Boligtilbehør

Der findes så meget fint boligtilbehør, som passer til boheme-indretningsstilen. Rattan er en af tidens med brugt og populære materiale, som kan give et rum varme og en hyggelig stemning. Det gode ved Boheme stilarten er, at der er plads til personlighed og betydningsfulde ting, også selvom de ikke lige passer sammen med alt det andet. Her kommer vi med lidt inspiration til alverdens boligtilbehør som kan give dit hjem et bohemelook. Vi er selv ret så vilde med

 

 

Yndige sengegavle i bohemestil

Skal soveværelser piftes op, kan vi varmt anbefæle disse smukke sengegavle fra Sika-Design. Sengegavlen kan give dit soveværelse et mere personlig look og skabe en stemning af romantik. 

 

Tre brands du vil kunne lide

Sika Design

Søger du dansk design, der kan skabe synergi og harmoni hjemme i din bolig? Så bør du udforske Sika Design. Her støder du på håndværk, der bliver produceret med fokus på kvalitet og funktionalitet. Sika Design sørger ikke kun for at indemiljøet hjemme hos dig er i topkvalitet, men designer også smukke håndlavede havemøbler.

 

Nordal

Boligtilbehør er uundværlige i enhver indretning af boligen. Det er nemlig boligtilbehøret, der gør boligen personlig og varm. Nordal har et stort udvalg af smukke møbler og tilbehør til hjemmet i både en romantisk boheme stil og en mere rå stil.

 

House Doctor

House Doctor blev grundlagt i 2001 og er baseret i den lille jyske by Ikast. Siden sin start er designerfirmaet vokset til en succesfuld forretning med eftertragtede produkter og stor prestige. House Doctor har et bredt udvalg af smukke møbler og boligtilbehør i materialer som rattan. Hvis du leder efter boheme eller skandinavisk design til dit værelse, din lejlighed eller dit hus, kan du med garanti finde det i det flotte udvalg af produkter fra House Doctor.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Første & sidste søndag i måneden 11:00 - 16:00

Aktuelt

Få inspiration fra Ferm Living SS21 kollektion

Få inspiration fra Ferm Living SS21 kollektion

Det danske designbrand ferm LIVING nye SS21 kollektion består af møbler, belysning og interiør, som omfavner bløde, organiske former og neutrale jordfarver, der spænder lige fra sort til let sandfarve... Læs mere
Inspiration til havehygge

Inspiration til havehygge

Sommer = udendørs aktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftner i venners selskab. Så hvorfor ikke gør lidt ekstra ud af dit uderum og skab en hyggelig sommerstemning, med få enkle hjælpemi... Læs mere
Opskrift: Skønne sommerdrinks

Opskrift: Skønne sommerdrinks

Skønne sommerdrinks, der med sikkerhed er et hit til sommerfesten, som en skøn dessert cocktail eller bare en aperitif inden maden. Få opskriften på den lækre og syrlige rabarber drink, og en klassisk... Læs mere
Inspiration: 3 magiske børneværelser

Inspiration: 3 magiske børneværelser

I børneværelset er alt muligt. Det er her, modige piger og drenge kan vove sig ind i deres fantasis fjerne lande og få et pusterum fra omverdenens udfordringer – det er et fristed, hvor det kun er der... Læs mere
Guide til Art Deco stil

Guide til Art Deco stil

Art deco er en dekorativ stilart, som er kendetegnet af bløde geometriske former, dæmpede og metalliske farver kombineret med kontrastfulde sort/hvide mønstrer. Her er 4 tips til at få en art deco sti... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.