Inspiration: Giv dine døre nyt liv

Inspiration: Giv dine døre nyt liv

Vi vil ofte gerne gøre et godt indtryk på dem, der kommer i vores hjem. Vi deler en smule af os selv og vores personlighed gennem det indtryk, besøgende får af vores indretning. De sidste par år har vi brugt mere tid i hjemmet, og en naturlig del af det har været lysten til at renovere og forny indretningen. Hvis du har brug for et par simple tip til fornyelse, så kig endelig med her.

Der er mange måder at gribe en opdatering af boligen an på, men uanset om du skal i gang med det helt store projekt eller en lille makeover, så tror vi på, at selv den mindste detalje tæller. Her deler vi f.eks. lidt tricks til badeværelset eller du kan finde inspiration til at benytte tæpper i indretningen her.

I det følgende afsnit vil vi gerne tage et kig på noget, som de fleste ikke tænker over i hverdagen – nemlig dørgreb. Det virker måske som en lille og knap så betydelig ting, men det er alligevel noget, vi benytter på dagligt basis. Et godt fif til at pifte indretningen lidt op, er derfor ved at give dine døre nyt liv. Uanset om du er til det helt klassiske diskrete eller det lidt mere vovede, så kan det at udskifte dørgrebene i hjemmet bringe nyt liv til indretningen.

 

Har du brug for, at der tydeligt sker noget og er lidt modig, kan en god mulighed være at skifte dørhåndtagene ud med nogen i poleret eller børstet kobber. De er smukke og elegante, samtidig med at de tilfører lidt ekstra liv til døren.

 

Det kan også være, at du er til en mere retro stil, eller at dit hus er af ældre dato, og du har et ønske om at bevare sjælen. Her kan en mulighed være dørgreb i børstet guld. De er en smule mere afdæmpede, men tilfører stadig lidt ekstra til udseendet.

 

Klassiske stål håndtag er også altid en sikker vinder. De kan være mere diskrete, men behøver ikke at være helt almindelige. Her kan du sagtens gå på opdagelse i forskellige former og finish, når dit gamle håndtag trænger til en udskiftning. Sorte dørhåndtag er til gengæld en skøn mulighed, hvis man ligger et sted imellem at være vovet og mere traditionelt anlagt.

 

 

Hvis du er blevet lidt inspireret, så kan Architectural Hardware dørhåndtag og rosetter fra FROST være et kig værd. Her er der nemlig rig mulighed for at udforske forskellige former, farver og finish – det kan du gøre her. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Nyheder: Byd naturen indenfor med Bloomingville

Nyheder: Byd naturen indenfor med Bloomingville

Den nordiske indretning er elegant, afdæmpet og er særlig præget af neutrale nuancer og rene linjer. Denne form for indretning er blevet ramt af en kæmpe trend, som særligt er præget af at skabe kontr... Læs mere
Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Den ikoniske Gesture Lounge stol fra Warm Nordic har vundet i kategorien ”Møbler” ved dette års Design Favoritter 2022. To af Danmarks førende og succesfulde interiørmagasiner, BO BEDRE og Boligmagasi... Læs mere
Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Den danske sommer står for døren og det er tid til at skabe sommerens spot. Skal du fange en solstråle i haven eller i sommerhuset, så er din personlige oase et must-have. Skal din oase være samlingsp... Læs mere
Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Med skiftet til sommertid kan vi endelig se frem til længere dage med både lyse nætter såvel som mere mildt og lunt vejr, og det kalder på hyggelige stunder med venner, familie og naboer udendørs i ha... Læs mere
Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Giv en Hoptimist i gave til en, som du har kær, og mærk glæden ved give. HOPTIMIST er et brand, som er blevet en del af den danske designhistorie med deres karakteristiske og finurlige figurer. Disse ... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.