Damian Williamsson

 

Damian Williamsson blev født I 1974 og dimitterede fra Department of Product Design på Kingston universitet i London i 1998. Han startede sin karriere ved at arbejde på en lang række forskellige designprojekter og samarbejde med forskellige designstudier indtil 2004, hvor han åbnede sit eget design studie i Stockholm. Designstudiet kombinerer teknologisk forskning og innovation. Designeren Damian Williamssons projekter er ofte kendetegnet ved en følelse af opfindsomhed og poetisk kvalitet. Siden 2004 har Damian Williamsson samarbejdet med brands som Zanotta, De Panova og nu Erik Jørgensen Møbelfabrik.

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.