Dæk det flotteste påskebord

Dæk det flotteste påskebord

Påsken er en højtid hvor vi samles med familien, nyder lidt fridage, forårstegn og den lækre påskemad. Så hvorfor ikke kræse lidt ekstra om dine gæster og dæk et smukt påskebord til dem. Få inspiration til, hvordan du dækker et personligt og flot påskebord.

 

 

Smukke påskeæg både til pynt og de spiselige

Ingen påske uden påskeæg, hvad end det er de spiselige eller de dekorative æg.

Påskeæg hører hjemme på et påskebord, som pynt på en gren du har hentet ind fra haven eller som vinduespåhæng. De klassiske keramikpåskeæg fra Kähler Hammershøj med smukke påskesymboler kan give dig den helt rigtig påskestemning.

Har du en sød tand og skal der også være lidt spiseligt pynt på bordet, kan vi varmt anbefale smagfulde mandelæg og chokolade fra Nicolas Vahe.

 

En smuk vase med en frisk buket

Når påsken nærmer sig, er en af kendetegnene blomsterne i haven blandt andet påskeliljer og vintergækker. Det er oplagt at bruge noget af naturen til borddækningen, det giver fornemmelsen af forår og giver den helt rigtig påske stemning. Kähler Hammershøj vaser er et godt bud på den perfekt vase til en smuk buket. Eller måske du vil afprøve noget nyt med Fritz Hansens Ikeru vase, som gør det muligt at design en let og simpel blomsterdekoration. 

 

Farvet glas eller stel - tidens trend

En af tidens helt store trends er farvet glas og stel. Påsken er en tid hvor man gerne må give den lidt ekstra gas med farverne, så hvorfor så ikke gøre det med en glas eller stel. Farvet glas som dette fra Holmegaard, kan være med til at give selv den mest simple og neutrale borddækning lidt liv og personlighed, men uden er blive for meget. Ønsker du at gå all in på en farverig borddækning er det farverige stel fra Lyngby Porcelæn det oplagte valg. Det er helt op til dig hvor farverig din påske skal være.

 

By Lassen Bowl påskedekoration

Med By Lassen Bowl kan du lave de smukkeste påskedekorationer og det er kun fantasien der sætter grænser. Få inspiration til hvordan du kan lave en påskedekoration dine gæster vil blive imponeret over med By Lassen Bowl. 

Vi håber, at du blev inspireret til at dække et smukt påskebord. Du kan finde alt til påsken lige her

 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Dæk det flotteste påskebord

Dæk det flotteste påskebord

Her finder du inspiration til hvordan du kan dække et smukt påskebord. Ved brug af flotte vaser og blomsterdekorationer, farvet stel og påskeæg både spiselig og dekorative kan påskebordet fuldendes.... Læs mere
Vedligeholdelse af havemøbler

Vedligeholdelse af havemøbler

For at sikre dig at dine havemøbler holder sig flotte og får den længste mulige holdbarhed, er det vigtigt at vedligeholde dem. Se her hvordan du vedligeholder forskellige typer af havemøbler.... Læs mere
Sådan indretter du din entré

Sådan indretter du din entré

Din entré er ofte det første indtryk, dine gæster får af dit hjem, og derfor bør du ikke glemme denne del af din boligindretning. Du bør derfor sørge for, at entréen virker indbydende og praktisk.... Læs mere
Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Få inspiration til at indrette dit hjemmekontor. Vi er kommet med vores forslag til valg af de rigtige skriveborde, kontorstole og opbevaringsløsninger som kan give dig struktur på hjemmekontoret.... Læs mere
Gaveidéer til valentinsdag

Gaveidéer til valentinsdag

Den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning giver vi dig her vores Valentins gaveidéer. Måske kan du finde den perfekte gave til en som du har kær?... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.