Byd julestemningen velkommen med de elegante og traditionelle designs fra Hammershøi Christmas

Byd julestemningen velkommen med de elegante og traditionelle designs fra Hammershøi Christmas

Julen er fyldt med julefrokoster, julebrunch, kaffeaftaler og selvfølgelig, ikke at glemme, den store julemiddag d. 24. december. Til juletid elsker vi ekstra meget at samle venner og familie til gløgg, lune æbleskiver og hjemmebagte småkager, eller en lækker julefrokost med alt hvad hjertet begærer. For at fejre julen på allerbedste vis, kommer Hammershøi Christmas med et yndigt og sofistikeret design til både julestellet og ikke mindst til juledugen til bordet.

Det er jo ikke altid at julemaden og gløggen formår at få os i julestemning, derfor er Hammershøi Christmas julestellet et perfekt element til din december måned. Hammershøi Christmas design bringer både det traditionelle og det moderne ind i dit hjem. Med de fine og dekorative julemotiver på deres design, skaber de et mix mellem den gamle traditionelle jul og nutidens ønske om et mere sofistikeret og æstetisk udtryk.

 

Er du til en overdrevet mængde af julepynt og julestemning i hjemmet, hvor alt bare stråler og skriger af jul, eller er du til et mere dæmpet udtryk? Begge dele er mulige med julestellet fra Hammershøi Christmas. Takket være de smukke dekorative julemotiver på stellet, vil det i sig selv, kunne være juledekoration nok til bordet, og du kan derfor smide en enkel dug på, og lade julestellet tage æren for julestemningen. Julestellet vil komme mere til syne, og du og dine gæster kan nærstudere de smukke og forskellige motiver. Da stellet er et mere larmende element, end hvad man måske er vant til, vil det klæde stellet med enkle vinglas og drikkeglas til.

 

Hvis du ønsker at pifte din gamle juledug op, kommer Hammershøi Christmas også med den smukkeste juledug, der går hånd i hånd med julestellet fra samme serie. Dugen kan med fordel bruges til at pifte dit dæmpede og enkle stel op, og sætte lidt farver og dekoration på julemiddagen. Med dugen behøver du ikke at tænke på den vilde bordpynt, takket være de yndige dekorationer, tegnet af Rikke Jacobsen. Og hvem er ikke fan af et punkt mindre på sin lange december to-do-liste?


Har du derimod mere lyst til at gå all-in på jul og pynt ved julemiddagen, kan du med fordel kombinere julestellet og dugen. Da motiverne er ens, vil du her opnå et gennemgående udtryk, og man kan se, at der er tænkt over at både dug og stel skal matche. Selvom stellet og dugen indeholder dekorationer og motiver, har de stadig den klassiske hvide baggrundsfarve, som gør at det stadig vil se rent og æstetisk ud. Vær derfor ikke nervøs for at det kommer til at virke for voldsomt eller for meget.

 

Julestellet kommer med alle dele, så der er derfor rig mulighed for en komplet juleopdækning til bordet. Har man ikke fået anskaffet alle delene af julestellet, er der ingen skade sket. Det er nemlig så fantastisk, at man sagtens kan kombinere dette skel med andre stel. Man kan med fordel blande julestellet med det enkelte hvide stel fra Hammershøi, og mixe det som man lyster.

 

 

Se hele julestellet her

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Bestsellers fra Piet Hein

Bestsellers fra Piet Hein

Er du til klassisk og tidløs design, så shop bestsellers fra Piet Hein og få accessoires til hjemmet, som du ikke behøver skifte ud igen.... Læs mere
Tips og tricks til indretningen af badeværelset

Tips og tricks til indretningen af badeværelset

I takt med at det er blevet mere almindeligt at arbejde hjemmefra, bruger vi også flere timer på vores eget badeværelse. Det giver ofte lysten til at renovere, modernisere og få sat et personligt præg... Læs mere
Pryd din indretning med stilfulde Børge Mogensen stole

Pryd din indretning med stilfulde Børge Mogensen stole

Børge Mogensen var en af Danmarks mest indflydelsesrige arkitekter. Hans vision var at skabe enkle og funktionelle møbler i træ, og med et bevidst behersket formsprog. Samtidig skabte han diskrete møb... Læs mere
Rengøring og vedligeholdelse af marmor

Rengøring og vedligeholdelse af marmor

Marmor er blevet et populært materiale i de danske hjem. Behandles og vedligeholdes det ikke korrekt, kan overfladen blive slidt og i værste tilfælde også ødelagt. Til den daglige rengøring bør man an... Læs mere
Stilren og tidløs julepynt fra Felius, som kan bruges år efter år

Stilren og tidløs julepynt fra Felius, som kan bruges år efter år

Julen er lige om hjørnet, og vi er mange der allerede er begyndt at tænde op i brændeovnen, og finde den varme sweater frem. Mens man sidder midt i december måned, og nyder den varme gløgg og æbleskiv... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.