Bring nyt liv til din Arne Jacobsen 7’er stol

Bring nyt liv til din Arne Jacobsen 7’er stol

 

Med fokus på ”brug og smid væk-kulturen”, kommer Bent Hansen nu med en yderst smart løsning. Du kan nu opgradere og bringe nyt liv til dine serie 7 model 3107 stole på ingen tid.

Gemmer du så den gamle klassiker væk med et helbetræk? Svaret er nej. Med det smarte betræk giver du stolen mulighed for at tilføre noget ekstra, både til stolen i sig selv og din indretning. Måske du kommer til at elske og værdsætte din designklassiker endnu mere. Du giver din stol en ekstra mulighed for at gøre sig fortjent til en plads om spisebordet.

 

Betrækket er en elegant måde, hvorpå du kan bringe liv til din serie 7 stol. Ikke nok med at betrækket giver nyt liv, kan det også være med til at tilføre en bedre siddekomfort gennem det skum, der findes i betrækket. Betrækket er udformet af semi-aniline læder. Læderet er behandlet med en beskyttede overfladebehandling, der gør betrækket støvafvisende og nem at gøre rent og vedligeholde. Med denne behandling betyder det også, at læderet ikke patinerer, men derimod bibeholder sin naturlige karakter. Samtidig vil behandlingen af læderet også forlænge brugen af betrækket, og sørge for at det vil se pænt ud i længere tid.

Det er en nem og enkel måde, hvorpå du kan opgradere din stol på. Man skal hverken søge hjælp hos en møbelpolstrer eller ud at købe en ny stol. Betrækket lynes blot på, og efterfølgende har du næsten en helt ny stol. Det er en elegant måde, hvorpå man kan tilføje nyt liv til sin stol.

 

Skriv en kommentar
Kommentarer
07-05-2022 09:54
Hej

Findes tilsvarende til Myren?
19-05-2022 13:27
Hej,
Vi sælger desværre ikke efterspurgte betræk til Myren.
Med venlig hilsen,
Camilla, Jacobsen Møbler
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Den ikoniske Gesture Lounge stol fra Warm Nordic har vundet i kategorien ”Møbler” ved dette års Design Favoritter 2022. To af Danmarks førende og succesfulde interiørmagasiner, BO BEDRE og Boligmagasi... Læs mere
Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Den danske sommer står for døren og det er tid til at skabe sommerens spot. Skal du fange en solstråle i haven eller i sommerhuset, så er din personlige oase et must-have. Skal din oase være samlingsp... Læs mere
Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Med skiftet til sommertid kan vi endelig se frem til længere dage med både lyse nætter såvel som mere mildt og lunt vejr, og det kalder på hyggelige stunder med venner, familie og naboer udendørs i ha... Læs mere
Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Giv en Hoptimist i gave til en, som du har kær, og mærk glæden ved give. HOPTIMIST er et brand, som er blevet en del af den danske designhistorie med deres karakteristiske og finurlige figurer. Disse ... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.