Bo bedre bæredygtigt

Bo bedre bæredygtigt

 

Flere og flere møbelbrands er begyndt at tænke bæredygtighed ind i deres koncepter – også uden at gå på kompromis med design og anvendelighed! Vi må alle gøre en indsats for at passe på vores jord, og hvem ville ikke gerne indrette sit hjem med lækre møbler, som samtidig giver god samvittighed? Vi har her samlet et lille udpluk af brands som producere og og designer møbler med tanke på bæredygtighed. 

 

FDB Møbler har siden 1940’erne skabt enkle og smukke kvalitetsmøbler til attraktive priser for alle. En ideologi, de stadig arbejder ud fra, og som i hele produktionen stiller særlige krav til miljø og sundhed. Derfor er deres møbler produceret af FSC-certificeret og bæredygtigt træ, og alle deres tekstiler har det miljøvenlige produktmærke, Oeko-Tex. Samtidig tager de ansvar for værkstedets medarbejdere og miljøet omkring dem, og de passer på de skove, hvor de fælder træer.

FDB tager ikke noget fra naturen, uden at give noget tilbage.

 

Ferm Livings Desert-serie er en kollektion af produkter, der kombinerer bæredygtig funktionalitet med en modernistisk følelse for design, så der skabes møbler, der er perfekt tilpasset til både indendørs og udendørs leverum. Produkterne, som er fremstillet af bæredygtige og holdbare materialer som PET-garn, som er garn der er blevet spundet af genanvendte genbrugsflasker. PET-garn er ikke kun bæredygtigt, men også ekstremt holdbart, hvilket betyder, at du kan bruge det uldlignende tekstil udendørs uden at være bange for, at det bliver ødelagt.

.

 

Det etiske valg af materiale såsom genanvendeligt eller certificeret træ, genbrugsmaterialer og nye, effektive energikilder udgør en grundlæggende inspiration for Maters design.

Mater Ocean kollektionen, er blevet lavet for at hjælpe med at forebygge forureningen af vores verdens have og er absolut et kæmpe fremskridt i bæredygtig udvikling. Et Ocean havebord fjerner 2,8 kg. plastik fra verdenshavene.

 

 

Grundidéen bag udviklingen af træerne er en omtanke for miljøet og er baseret på ansvarlighed og bæredygtighed. Når man køber et My Tree - plantes der samtidig et træ, idet Andersen Furniture har indgået et samarbejde, hvor der bidrages til et bedre miljø ved reetablering og udvidelse af skovområder rundt i verden. Til hvert My Tree medfølger et certifikat med lokation på projektet, hvor træet plantes og på den måde er med til at gavne det globale klima.

 

Et gennemgående element i LindDNAs design er OEKO-TEX certificerede recycled læder, fremstillet af overskydende vegetabilsk garvet kernelæder fra mode- og møbelindustrien. Læderet granuleres til små stykker, som presses sammen med naturgummi fra træer. Resultatet er en recycled læderkvalitet, bestående af 80% kernelæder og 20% naturgummi – som derefter farves med en vandbaseret farve og tilføres en smuk naturlig overflade struktur. Det er i virkeligheden LindDNAs regulære materialer, der er deres design signatur. Udover OEKO-TEX certificeret recycled læder bruger de europæisk stål, uld og europæisk eg i deres designs. 

 

Rug Solid blev grundlagt i 2012 af Tina Steneman med en vision om, at skabe bæredygtigt design samt at skubbe til standarden indenfor interiørbranchen. Virksomheden laver skønne tæpper i forskellige størrelser og materialer, der udelukkende er fremstillet af bæredygtige materialer fra overskud af bomuld, læder eller plastflasker. I produktionen af tæpperne tænker Rug Soild i nye alternativer, hvor genbrugsmaterialer bliver til de skønneste tæpper, der vil passe ind i ethvert hjem. De flotte tæpper er håndvævede, derved er hvert produkt unikt.

 

 

 

Skriv en kommentar
Kommentarer
26-07-2021 12:43
Kære Firma

Jeg kan ikke finde jeres udebruser.
Kan i sende mig billedet og pris
På forhånd tak.

Mvh
Aadje Hegermann
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Første & sidste søndag i måneden Kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Dit hjem - August 2021

Dit hjem - August 2021

Dit hjem - August 2021

... Læs mere

Årets store farvetrend 2021

Vi kan se at de store tendenser i år er et væld farver i de skandinaviske hjem. I mange år har tendens været de grålige og afdæmpet nuancer, men de seneste år har farver virkelig fået et comeback. I d... Læs mere
Bo bedre bæredygtigt

Bo bedre bæredygtigt

Flere og flere møbelbrands er begyndt at tænke bæredygtighed ind i deres koncepter – også uden at gå på kompromis med design og anvendelighed! Vi må alle gøre en indsats for at passe på vores jord, og... Læs mere
Sommerens must-haves 🌞

Sommerens must-haves 🌞

Sommeren er godt i gang, og du er måske allerede gået på sommerferie. Her er 4 must-haves til din sommerferie uanset om du holder den her i Danmark eller i udlandet.... Læs mere
Inspiration: indretning af altaner

Inspiration: indretning af altaner

Når solen skinner, er altanen det bedste sted at være. De få kvadratmeter bliver flittigt brugt om sommeren til at sole, spise og bare slappe af under solens varme stråler. Uanset hver du bruger din a... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.