4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

Planter er bare super flotte at bruge i indretningen, men med planterne følger et stort ansvar. Derfor har vi fundet nogle planter, som er lette at passe og kan blive et super flot element i din indretning. Disse planter kræver minimal opmærksomhed og hvis du husker at vande dem mindst 1 gang i ugen (uden at overvande), så er du allerede godt kørende. Hvis du er typen, der slet ikke er god til at huske at vande dine planter, har vi også en løsning til dig - læs med længere nede.

Planter

 

Nyrebregne (Nephrolepis Exaltata)

Nyrebregne er også kendt som stuebregne og den behøver ikke direkte sollys. Derfor kan den placeres i mørke kroge og steder uden alt for meget lys. Planten kræver dog en del vand, men så længe den ikke tørrer ud, så burde den være ligetil at passe.

 

Pilea Peperomioides

En mindre plante, der har det rigtigt godt i naturligt lys. Derfor kan den fint placeres tæt på vinduet, dog ikke direkte sollys. En anden fordel ved Pileaen er at den renser luften indendørs mere end andre planter gør. Hvis du vil finde denne plante, går den bl.a. også under navnene kinesisk pengetræ og elefantøre. Vand planten når jorden er tør og undgå at overvande.

 

Eukalyptus

Denne plante har brug for rigeligt med sollys og kan vokse sig stor, hvis du ønsker det. Eukalyptus har sølvgrå blade og lange elegante grene. Eukalyptusen er lidt mere krævende end de andre, men er bare så fin, hvis du plejer den. Den skal have vandregelmæssigt, men den må ikke overvandes. For at sikre dig at du ikke overvander, kan du stikke en finger ned i jorden og mærke om jorden er tør. Så længe jorden er fugtig, har din plante det godt.

 

Evighedsbuketter eller tørrede blomster

Hvis du opgiver helt at passe planter, så er tørrede blomster eller de såkaldte "evighedsbuketter" en rigtig god løsning. De ser rigtig flotte ud hele året rundt og kræver ingen form for pasning. For at give din bolig et nyt look kan du med fordel købe nye blomster eller planter med tiden og flytte på placeringen af dem du har haft stående i lang tid. Du kan også blande de nye planter ind med det gamle, så ser de helt nye ud!

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Pynt op til jul med pynt fra Karen Blixen

Pynt op til jul med pynt fra Karen Blixen

Er du til klassisk og elegant julepynt til hjemmet og skal dine juleophæng fortælle en historie? Så er Nyhederne fra Karen Blixens jul af Rosendahl lige noget for dig.... Læs mere
Skab praktisk og personlig opbevaringsplads på badeværelset med Montana

Skab praktisk og personlig opbevaringsplads på badeværelset med Montana

Badeværelset er det rum i hjemmet, hvor vi både starter og slutter dagen, hvorfor det kan være vigtigt at overveje om rummet indbyder til ro og velvære, så du kan få en god start såvel som afslutning ... Læs mere
Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Smukke nyheder fra det danske brand Norr11

Norr11 er kendt for at skabe designs med personlighed, hvilket tydeligt ses i disse nyheder. Her har vi både at gøre med skandinavisk og tidløs design, samt legende og anderledes design, hvilket er ty... Læs mere
Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Tæpper kommer i mange former, størrelser, farver og designs. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er det rigtige tæppe for ens hjem, og med alle de muligheder der er at vælge i mellem, bliver p... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.