Test dig selv og find din havemøbelstil

Test dig selv og find din havemøbelstil

Find de rigtige havemøbler med havemøbeltesten

Sommeren er over os og det betyder, at du kan nyde dit uderum, uanset om du kun har en lille fin altan eller en stor frodig have. Men måske er dine havemøbler ved at have udtjent sin værnepligt eller din stil har taget et twist og du er ved at være træt af de gamle havemøbler?

Vi har sammensat en stiltest, hvor du kan blive klogere på, hvilke havemøbler der passer til dit udemiljø og din stil. Svar på 9 spørgsmål om din smag og se, hvilken stil du skal gå efter. Vi guider dig til, hvilke havemøbler du skal investere i og hvilke brands, der laver noget lige præcis for dig baseret på den stil, der passer dig bedst. 

Cane-Line Hampsted stol

Bemærk at havemøbeltesten udelukkende tager højde for dine stilmæssige valg. Der tages ikke højde for valg af materiale og vedligeholdelse. Selvom du i forvejen er ganske godt tilfreds med dine havemøbler, kan du stadig tage testen og blive inspireret til, hvordan du kan indrette dig yderligere i dit uderum. 

Her på kontoret er en tredjedel af os landet på den skandinaviske havemøbelstil. Det er den af stilarterne, som de fleste deltagere i testen er landet på, hvilket nok ikke undrer nogen her i vores lille skandinaviske land. 

Tag testen her. Rigtig god fornøjelse!

HAY Palissade Lounge

Sika-Design Margret stol

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Sådan indretter du med tæpper

Sådan indretter du med tæpper

Tæpper er med til at gøre dit hjem mere indbydende og er med til at skabe en hyggelig stemning. Herudover er tæpper perfekte til at skabe sammenhæng mellem møbler.

Brug tæpper til at inddele rummene ...

Læs mere
Julegaveidéer på 3 forskellige budgetter

Julegaveidéer på 3 forskellige budgetter

December er endelig over os og selvom det er den hyggeligeste måned på året, kan det også være den mest stressende, når der skal laves julegaveindkøb. Derfor har vi samlet en masse julegaveidéer i 3 p...

Læs mere
Sådan bruger du din Kubus-stage eller -bowl til advent

Sådan bruger du din Kubus-stage eller -bowl til advent

Lav nemt adventskransen til jul med din Kubus stage eller bowl. Pynt den blot med noget gran eller kogler og så er du allerede godt på vej til en flot og simpel adventsstage.  

Her får du 4 forskelli...

Læs mere
Ny "Babies" serie fra Kay Bojesen

Ny "Babies" serie fra Kay Bojesen

Kay Bojesen har dedikeret flere af sine designs til de mindste. Derfor lancerer Kay Bojesen nu serien "Babies", med fine produkter til de alleryngste. På billedet ses de fine alfabet klodser, som give... Læs mere

Indretning af lille soveværelse

Indretning af lille soveværelse

Det er ikke os alle det har et kæmpe soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Det kan være svært at få et hyggeligt soveværelse, som også er praktisk med nok plads til opbevaring.... Læs mere

Instagram

                  Jacobsen Møbler Aabenraa

                  banner

                  Besøg vores store butik i Aabenraa

                  I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

                  Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.