4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

Planter er bare super flotte at bruge i indretningen, men med planterne følger et stort ansvar. Derfor har vi fundet nogle planter, som er lette at passe og kan blive et super flot element i din indretning. Disse planter kræver minimal opmærksomhed og hvis du husker at vande dem mindst 1 gang i ugen (uden at overvande), så er du allerede godt kørende. Hvis du er typen, der slet ikke er god til at huske at vande dine planter, har vi også en løsning til dig - læs med længere nede.

Planter

 

Nyrebregne (Nephrolepis Exaltata)

Nyrebregne er også kendt som stuebregne og den behøver ikke direkte sollys. Derfor kan den placeres i mørke kroge og steder uden alt for meget lys. Planten kræver dog en del vand, men så længe den ikke tørrer ud, så burde den være ligetil at passe.

 

Pilea Peperomioides

En mindre plante, der har det rigtigt godt i naturligt lys. Derfor kan den fint placeres tæt på vinduet, dog ikke direkte sollys. En anden fordel ved Pileaen er at den renser luften indendørs mere end andre planter gør. Hvis du vil finde denne plante, går den bl.a. også under navnene kinesisk pengetræ og elefantøre. Vand planten når jorden er tør og undgå at overvande.

 

Eukalyptus

Denne plante har brug for rigeligt med sollys og kan vokse sig stor, hvis du ønsker det. Eukalyptus har sølvgrå blade og lange elegante grene. Eukalyptusen er lidt mere krævende end de andre, men er bare så fin, hvis du plejer den. Den skal have vandregelmæssigt, men den må ikke overvandes. For at sikre dig at du ikke overvander, kan du stikke en finger ned i jorden og mærke om jorden er tør. Så længe jorden er fugtig, har din plante det godt.

 

Evighedsbuketter eller tørrede blomster

Hvis du opgiver helt at passe planter, så er tørrede blomster eller de såkaldte "evighedsbuketter" en rigtig god løsning. De ser rigtig flotte ud hele året rundt og kræver ingen form for pasning. For at give din bolig et nyt look kan du med fordel købe nye blomster eller planter med tiden og flytte på placeringen af dem du har haft stående i lang tid. Du kan også blande de nye planter ind med det gamle, så ser de helt nye ud!

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Sådan indretter du med tæpper

Sådan indretter du med tæpper

Tæpper er med til at gøre dit hjem mere indbydende og er med til at skabe en hyggelig stemning. Herudover er tæpper perfekte til at skabe sammenhæng mellem møbler.

Brug tæpper til at inddele rummene ...

Læs mere
Julegaveidéer på 3 forskellige budgetter

Julegaveidéer på 3 forskellige budgetter

December er endelig over os og selvom det er den hyggeligeste måned på året, kan det også være den mest stressende, når der skal laves julegaveindkøb. Derfor har vi samlet en masse julegaveidéer i 3 p...

Læs mere
Sådan bruger du din Kubus-stage eller -bowl til advent

Sådan bruger du din Kubus-stage eller -bowl til advent

Lav nemt adventskransen til jul med din Kubus stage eller bowl. Pynt den blot med noget gran eller kogler og så er du allerede godt på vej til en flot og simpel adventsstage.  

Her får du 4 forskelli...

Læs mere
Ny "Babies" serie fra Kay Bojesen

Ny "Babies" serie fra Kay Bojesen

Kay Bojesen har dedikeret flere af sine designs til de mindste. Derfor lancerer Kay Bojesen nu serien "Babies", med fine produkter til de alleryngste. På billedet ses de fine alfabet klodser, som give... Læs mere

Indretning af lille soveværelse

Indretning af lille soveværelse

Det er ikke os alle det har et kæmpe soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Det kan være svært at få et hyggeligt soveværelse, som også er praktisk med nok plads til opbevaring.... Læs mere

Instagram

                  Jacobsen Møbler Aabenraa

                  banner

                  Besøg vores store butik i Aabenraa

                  I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

                  Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.